• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. MART! Ovnovi nezadovoljni pozicijom na poslu, Vodolije nemaju vremena za ljubav, a evo ko će imati troškove

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. MART! Ovnovi nezadovoljni pozicijom na poslu, Vodolije nemaju vremena za ljubav, a evo ko će imati troškove

Podeli vest

Bližimo se Saturnovom ulasku u Ribe (7. mart), tako da treba da se spremite za velike promene na ličnom i profesionalnom planu.

OVAN  

LJUBAV: Želećete da se dokažete i imate uspeha u ljubavi, ali to ne znači da ćete i uspeti. POSAO: Imaćete finansijskih poteškoća ili ćete biti nezadovoljni pozicijom. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK  

LJUBAV: Danas ćete moći da na pravi način pokažete šta osećate osobi koju volite. POSAO: Mogući su problemi administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI  

LJUBAV: Ljubomora, nezadovoljstvo i disharmonija u odnosu. Bićete vrlo opterećeni dešavanjima u ljubavnom životu. POSAO: Nema promena. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

RAK 

LJUBAV: U ovom periodu ste puni samopouzdanja i čak i ako niste raspoloženi za ljubav, steći ćete obožavatelje. POSAO: Izbegnite bilo kakav sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV  

LJUBAV: Bićete nezadovoljni zbog nedostatka prilika za uživanje i ljubav. POSAO: Mogući administrativni problemi, a moguće je i da ćete brinuti zbog nekih pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Promenljivo. 

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u odnosu. Nezadovoljstvo partnera će se preliti i na vas. POSAO: Moguće je da dobijete ponudu za rad u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Jedite laku hranu.

VAGA  

LJUBAV: U ovom periodu nećete biti baš naročito raspoloženi, niti spremni da ikome ugađate. POSAO: Moguć je zastoj u novčanim tokovima ili troškovi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Foto: Freepick

ŠKORPION 

 LJUBAV: Moguće je da ćete napraviti promenu u ljubavnom životu, ili ćete je priželjkivati. POSAO: Imaćete problema s autoritetom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC 

LJUBAV: Neće biti prilika za ljubav, a i započete kombinacije mogle bi neslavno da propadnu. POSAO: Imaćete previše posla, zbog čega ćete biti vrlo opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

  LJUBAV: Bićete svima simpatični i ostvarićete brojne kontakte, ali to je sve. POSAO: Možete imati teškoća u naplaćivanju svog rada. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Freepick

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete imati vremena za ljubav ili ne biti prilike. U svakom slučaju dan neće biti uzbudljiv. POSAO: Nadređeni vrše pritisak na vas. Problemi. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE  

LJUBAV: Možete imati većih problema u ljubavi. Moguće su svađe s partnerom. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu, u sudskim sporovima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija