• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

15:30

DAN KADA STE ROĐENI OTKRIVA VAŠ KARAKTER! Ponedeljkom su rođeni emotivci, a petkom šarmeri

Horoskop

DAN KADA STE ROĐENI OTKRIVA VAŠ KARAKTER! Ponedeljkom su rođeni emotivci, a petkom šarmeri

Podeli vest

Dan kada ste rođeni povezan je sa određenom planetom koja će uticati na vas tokom vašeg života.

Energija svake planete utiče na osobine ličnosti i ponašanje, kao i na pogled na život.

Foto: unsplash.com

Ponedeljak

Ponedeljak je dan kojim vlada Mesec. Ako ste rođeni u ponedeljak, možda ste neko ko je osetljiv ili emotivan. Vi cenite privatnost i udobnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Briga, majčinstvo, briga o drugima i domu takođe dolaze do izražaja. Pošto je Mesec tako promenljiv, ovo nije dan da započnete bilo šta osim ako niste otvoreni za promene u budućnosti.

Utorak

Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste neko ko je ambiciozan i strastven. Možda ste orijentisani ka cilju i volite da preduzmete akciju da biste završili stvari, a takođe ste i atletski. Mars je planeta povezana sa akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče stavove poput hrabrosti i smelosti. Mars takođe vlada agresijom i besom, prenosi IourTango.

Sreda

Sredom vlada Merkur, a njeni planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, možda ste neko ko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i volite da saopštavate ideje i mogli biste da budete zaista vešti u svemu što se odnosi na medije. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razabirete, analizirate informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strelac. Rođeni u četvrtak imaju veliku ličnost i ekspanzivan stav. Oni su prirodno otvoreni i optimistični i vole da proširuju svoj um novim iskustvima. Oni traže istinu i dublji smisao života. Jupiter je planeta ekspanzije i dobitka, istine, mudrosti i viših principa. Volite da širite svoje vidike kroz putovanja, avanture i obrazovanje.

Foto: Shutterstock

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znaci Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste neko ko je šarmantan, ima prirodno prijatnu ili privlačnu ličnost, dobar osećaj za stil i možda voli da uživa u finijim stvarima u životu. Venera vlada ljubavlju, novcem, zadovoljstvima i vrednostima i povezana je sa lepim stvarima.

Subota

Subotom vlada Saturn, čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na današnji dan, prizemljeni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja, a vaš stav može biti prirodno ozbiljan i melanholičan.

Nedelja

Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju, onda imate snažan osećaj identiteta i nezavisan stav. Prirodno ste energični i kitnjasti i volite da budete voljeni ili popularni. Sunce je jedna od najvažnijih planeta na karti i ima snažan uticaj na ličnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17