• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. MART! Rakovi će se nesrećno zaljubiti, dok će Strelčevi biti skloni mutnim radnjama na poslu

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. MART! Rakovi će se nesrećno zaljubiti, dok će Strelčevi biti skloni mutnim radnjama na poslu

Podeli vest

Današnji dan donosi lepe promene za većinu horoskopskih znakova.

OVAN 

LJUBAV: Danas ćete lako i rado ulaziti u priču sa ljudima, zbog čega će vaš ljubavni život cvetati. POSAO: Moguće je da ćete promeniti pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: Kontakt sa nadređenima i osobama od uticaja. Dobićete priliku za razgovor o unapređenju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI  

LJUBAV: I dalje ćete biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom, jer nemate dobrih prilika. POSAO: Moguć je manji uspeh, pogotovo ako radite u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

RAK 

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, a moguće je i da se nesrećno zaljubite. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi s poslom ili novcem, nešto što će vas obradovati i umanjiti pritisak. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV  

LJUBAV: Možda ćete se sastati sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete zabrinuti zbog nekih negativnih promena koje se u poslednje vreme dešavaju. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Susret sa starom ljubavlju ili ćete početi da razmišljate o nekome ko je već dugo u vašem okruženju. POSAO: Problemi za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je iz druge kulture i s kim je teško ostvariti vezu. POSAO: Bićete okupirani kreativnim radom i inspirisani. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION  

LJUBAV: Danas neće biti pozitivnih događaja u ljubavnom životu. Čak i ako ste u vezi, nećete imati prilike za to. POSAO: U ovom periodu je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC  

LJUBAV: Promena, možda raskid ili razdvajanje od partnera. POSAO: Imaćete teškoća da sačuvate dobru reputaciju zbog mutnih radnji kojima ćete danas biti skloni. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepik.com

JARAC  

LJUBAV: Prilika za fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. Bićete skloni da verbalno provocirate partnera. POSAO: Bavićete se finansijama i planovima u vezi s tim. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bićete sentimentalniji nego inače, pa i nečiji pokušaji da vas osvoji mogu da se ostvare. POSAO: Mogući nesporazumi s kolegama ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti nešto povoljnija, ali možda ćete morati da razmislite o tome kako dalje. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija