• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MART! Lavovi zaljubljeni u osobu sa posla, Bikovima nova poslovna ponuda, a evo ko će imati probleme u ljubavi

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MART! Lavovi zaljubljeni u osobu sa posla, Bikovima nova poslovna ponuda, a evo ko će imati probleme u ljubavi

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u vodenoj Škorpiji, što će naročito prijati Rakovima, Ribama i Škorpijama.

OVAN  

LJUBAV: Lep period za se iskazivanje ljubavnih osećanja. POSAO: Ako potražite, možete dobiti posao koji podrazumeva rad u grupi ili s prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Bićete vrcavi i duhoviti i sad je pravo vreme za ljubav, bilo da ste sami ili imate partnera. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao ili potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme u veselom društvu. To će vas ubaciti u pravo raspoloženje. POSAO: Lako stičete popularnost, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RAK 

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja ravnoteže. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i pomoć nekoga ko je na visokom položaju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepick

LAV  

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko radi s vama, ali ta ljubav neće biti uzvraćena. POSAO: Zastoj u poslu. Bićete apatični ili će vam nedostajati vizija. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu, jer je partner hladan ili vam ne ukazuje dovoljno pažnje. POSAO: Ovo je vreme za započinjanje novih projekata i poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima veze sa inostranstvom. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i bilo kakav izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje zrače nečim što je više od lepote. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s privatnim preduzetništvom ili sportom. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC 


LJUBAV: Kontakt sa dosta različitih osoba, od kojih će vam se barem jedna dopasti. POSAO: Ako imate probleme, ne brinite jer su oni kratkotrajni. ZDRAVLJE: Napetost loše utiče na vašu vitalnost.

JARAC 

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na vaš odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih teškoća. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Freepick

VODOLIJA  

LJUBAV: Ovih dana čulno uživanje će vam biti neobično bitno. POSAO: Imaćete uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE  

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se znatno popraviti, iako će i dalje postojati loše okolnosti. POSAO: Iskoristite svoju kreativnost, koja će biti vrlo izražena. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija