• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.03.2023

12:37

11. MART JE VAŽAN ASTROLOŠKI DAN! Goca Dragišić savetuje da započnete sve što ste planirali, a ovi znaci treba posebno da obrate pažnju!

Shutterstock

Horoskop

11. MART JE VAŽAN ASTROLOŠKI DAN! Goca Dragišić savetuje da započnete sve što ste planirali, a ovi znaci treba posebno da obrate pažnju!

Podeli vest

Lavovi, Blizanci, Device i Škorpije treba da obrate posebnu pažnju na današnji dan.

Kako imamo važne astrološke događaje, tako je potrebno obratiti pažnju i na određene dane.

Astrolog i numerolog Goca Dragišić ističe da je upravo današnji dan veoma važan za sve:

- 11. mart je jedan jako srećan datum i mnogi znaci će postati srećni, otvoriti svoja krila i poleteti. Naravno treba obratiti pažnju vi koji ste rođeni u znaku Lava, Blizanca, Device i Škorppije. Pa srećno - kaže Goca i dodaje:

- 11. mart je veoma bitan datum za sve. 11. mart 2023. godine je dobar astrološki dan zbog dva harmonična sekstilna aspekta. Sekstil Venere i Marsa, a šest sati kasnije ga prati Merkur u sektilu sa Uranom. Ova kombinacija sugeriše uzbudljiva socijalna iskustva i spremnost za upoznavanje i konekciju više različitih tipova ljudi - navodi Goca i nastavlja:

Foto: Shutterstock

ljubav

- Venera u sekstilu sa Marsom je odlična za romantiku i druženje. Savršen spoj erotske energije i privrženosti čini da izgledate i osećate se lepo, spremni ste da date i primite ljubav, ali i da volite. Možete biti samouvereni i samopouzdani u potrazi za svojim željama. Razigranija priroda je idealna za izlaske. Nova veza ne bi bila površna, već zasnovana na intenzivnoj međusobnoj privlačnosti i hemiji. Ovo je takođe dobar trenutak za kreativnost i samopromociju. Neki znaci će zablistati!!!

Započnite sve što planirate! Dan je 573.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
minja

pre 1 godinu

Predsednik će ispuniti obećanje kao i svako do sada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija