• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.03.2023

14:25

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU IDEALNI BRAČNI PARTNERI! Astrolog Goca Dragišić otkriva ko je rođen za porodični život!

Pixabay

Horoskop

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU IDEALNI BRAČNI PARTNERI! Astrolog Goca Dragišić otkriva ko je rođen za porodični život!

Podeli vest

Astrolog i numerolog Goca Dragišić ističe da su Vage, Ovnovi i još nekoliko horoskopskih znakova rođeni za bračne partnere.

Kada veza krene ozbiljnim tokom, sasvim je prirodno da u nekom periodu počnete da razmišljate i o sledećem koraku, odnosno uplovljavanju u bračne vode.

Ukoliko ste sigurni da je osoba pored vas ona prava, ali vam je ipak potrebna još jedna potvrda, možda biste mogli da je nađete u astrologiji.

Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva koji to horoskopski znaci važe za idealne bračne partnere:

- Pet horoskopskih znakova koji su rođeni kao idealni partneri, rođeni su u znaku Vage, Ovna, Bika, Škorpije i Lava - ističe Goca.

VAGA

Vaga je znak koji vrednuje harmoniju, mir i stabilnost. Trudiće se svim silama da održi balan u braku, što ne znači da beži od sukoba, već da ume da ih reši na najbolji mogući način.

Foto: Pixabay

ljubav

OVAN

Ovnovi umeju da pruže podršku svom partneru, kako emocionalnu, tako i materijalnu. Često umeju jasno da iskažu šta im je potrebno od partnera, pa nerazumevanje neće biti razlog njihovih eventualnih nesuglasica.

BIK

Vredni poverenja, zaljubljeni u ljubav i svesni partnerove vrednosti, trudiće se da mu uvek pokazuju koliko im je stalo.

ŠKORPIJA

Škorpija teško pušta nekoga u svoj bliži krug, a ukoliko ste uspeli da postanete njen bračni partner, to govori dosta o vašim kvalitetima. Znajući da ste vredni njene ljubavi, Škorpija će se potruditi da vam svakodnevno uzvraća istom merom.

LAV

Iako na prvi pogled može delovati da su egocentrični, Lavovi su zapravo veoma privrženi i kada uplove u bračne vode, svom partneru će postati pravi životni saputnik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija