• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

13:31

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOBITI NOVAC DO KRAJA MARTA!

Freepick

Horoskop

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOBITI NOVAC DO KRAJA MARTA!

Podeli vest

Ovna, Bika, Devicu i Jarca očekuju pozitivna iznenađenja na polju finansija do kraja meseca.

Ovan

Novi izazovi su pred Ovnovima, pravo je vreme da pokažete svoje veštine i preuzmete vođstvo u kolektivu. Na sredini meseca Ovnove očekuje novčani dobitak, nemojte raskalašno trošiti novac. Ukoliko očekujete promenu posla stiže vam u narednom periodu!

Foto: Pixabay

Bik

Fokusirani ste na novčane prihode, pokušavate da izvedete računicu o tome da li ste i koliko napredovali u proteklim godinama. Većina ljudi rođena u horoskopskom znaku Bik zadovoljna je trenutnom poslovnom pozicijom tako da ih očekuje samo dodatni napredak krajem marta.

Devica

Fokus je na komunikaciji, Venera u Biku budi u vama želju za uspostavljanjem boljih uslova rada i generalno boljeg finansijskog stanja. Organizujete poslovne sastanke, predstavite sebe u najboljem svetlu. Nema razloga za premišljanje, jer u ovom mesecu imate mogućnost da dobijete novac!

Foto: Freepick

 

Jarac

Jarčevi već duže vreme stagniraju, ali zvezde će vama u martu biti naklonjene. Zato je vreme da uložite novac pametno, jer će vam se trostruko isplatiti i to već sredinom meseca. Očekujte iznenadne dobitke ili poklone od vama bliskih osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija