• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2023

21:00

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SE UVEK VRAĆAJU BIVŠIM LJUBAVIMA! Skoro je nemoguće da ih zaborave!

Shutterstock

Horoskop

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SE UVEK VRAĆAJU BIVŠIM LJUBAVIMA! Skoro je nemoguće da ih zaborave!

Podeli vest

Vage, Rakovi, Device, Bikovi i Ribe su uvek spremni da obnove staru ljubav.

I dok jedni nakon raskida ne žele ni da čuju za svoje bivše, drugi ipak smatraju da je vredno pružiti drugu šansu i ne odustati od ljubavi.

Ovi horoskopski znaci se skoro uvek vraćaju bivšim partnerima:

Vaga

Veoma su ljubazni i ne mogu brzo da donesu tešku odluku. Trude se da veruju da su se ljudi promenili na bolje, pa takođe misle da je njihov bivši odbacio sve njegove negativne navike i postao bolja osoba, što je često dovoljno da ih prihvate nazad.

Rak

Rakovi vole svim srcem. Dakle, kada raskinu sa nekim, ne mogu da podnesu da njihov bivši nestane iz njihovog života. Želeli bi da veruju da su šanse za pomirenje sa bivšim velike. Rakovi ne žele ništa više od ljubavi.

Foto: Shutterstock

ljubav

Ribe

Imaju mnogo pozitivnih pogleda na svoj život. Dakle, imaju tendenciju da veoma cene svoje bivše. Ako im se pruži šansa, oni će se vratiti svom bivšem da ih poprave. Njihova osetljiva priroda ih često dovodi do slomljenog srca.

Devica

Ne uče lako na svojim greškama, jer su prilično tvrdoglavi. Oni će tražiti načine da sve ponovo poprave, kako bi ponovo mogli da prožive te dragocene trenutke ljubavi. Device žude za puno ljubavi.

Bik

Oni su spremni za obavezu na duge staze. Kada uđu u vezu, daće sve od sebe. Dakle, ako se desi da veza propadne, to će im slomiti srce, ali Bikovi će pokušati sve da vrate bivšeg u svoj život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija