• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.03.2023

21:00

TEŠKI SU KAO CRNA ZEMLJA! Ova 3 horoskopska znaka su odani i verni, ali samo pod ovim uslovima!

Shutterstock

Horoskop

TEŠKI SU KAO CRNA ZEMLJA! Ova 3 horoskopska znaka su odani i verni, ali samo pod ovim uslovima!

Podeli vest

Strelčevi, Ovnovi i Lavovi umeju da budu posvećeni partneri, ali samo ako dobijaju nešto zauzvrat.

Ukoliko planirate ozbiljniju vezu ili brak sa Strelcem, Ovnom ili Lavom, evo šta treba da znate:

STRELAC

Ličnost Strelca može da bude veoma zbunjujuća za partnera, a njihove promene raspoloženja se često pojavljuju u vezama. Ako se osećaju zarobljeni u vezi, pobeći će i nikada se neće vratiti. Oni žele slobodu i strahuju od toga da ih obaveza obuzdava. Mada, ako pronađu svog savršenog partnera, u vezi će dati sve od sebe.

Foto: Shutterstock

ljubav

OVNOVI

U Ovnove je veoma lako da se zaljubite, zahvaljujući njihovom neverovatnom šarmu i odanosti. Veoma su posvećeni braku i ljubavi, ali njihova odanost će imati cenu; zaista, uvek očekuju nešto zauzvrat, a ako to ne dobiju, biće nevolje! Kada su u pitanju nesuglasice u odnosima, verujte nam kada kažemo, oni se ne suzdržavaju i daće sve od sebe da dokažu svoje stavove.

LAVOVI

Lavovima nikada ne možete da predviđate raspoloženje. Uglavnom su savršeni partneri i zaista su ljubavni i nežni, ali ako im se nešto uvuče pod kožu i nervira ih, onda će biti pakao! Jednom kada su u ozbiljnoj vezi, njihova ljubav postaje bezuslovna i žele da ostanu zauvek, samo ih nemojte ljutiti, prenosi my.astrofame.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija