• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. APRIL! Bikovi u planovima o zajedničkoj budućnosti, Lavove očekuje novčani dobitak!

unsplash.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. APRIL! Bikovi u planovima o zajedničkoj budućnosti, Lavove očekuje novčani dobitak!

Podeli vest

Današnji dan će za sve horoskopske znake biti bez većih trzavica, iako se preporučuje da obrate pažnju na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete okrenuti prošlosti, zbog čega nećete imati novih prilika za ljubav, niti će vas to interesovati. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene na planu posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Razgovaraćete s partnerom o zajedničkoj budućnosti, što će dati veći značaj vašem odnosu. POSAO: Problemi u procesu rada, a možda ćete započeti novi posao. ZDRAVLJE: Povreda.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo elokventni, ali možda i previše sarkastični da biste privukli osobe koje vas ne znaju dobro. POSAO: Može se desiti neki kvar na sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Neko iz vaše prošlosti će se vratiti u vaš život. POSAO: Bićete vrlo nervozni i pomalo agresivni, što može dovesti do problema u odnosu sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Moraćete da naučite da ponekad prepustite "pozornicu" voljenoj osobi. Nije lako uvek biti u vašoj senci. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Najbolje što danas možete očekivati je stabilnost ljubavnog odnosa. Neko iz prošlosti bi mogao da se vrati u vaš život. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

ljubav

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme, jer vas u ovom periodu privlače takve osobe. POSAO: Nesporazumi u privatnom ili porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete vrlo usmereni na odnose i imaćete volje da uložite napor koji je potreban kako biste ostvarili harmoniju. POSAO: Možete započeti neki samostalan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: I dalje se nalazite u fazi u kojoj je moguće da vam se dopadne neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

JARAC

LJUBAV: Imate previše obaveza da biste našli vremena i energije za ljubav. Zato ne možete očekivati povoljan razvoj događaja. POSAO: Uspeh u visokostručnim delatnostima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni fantaziji, što inače nije slučaj. Zato biste mogli da gajite osećanja prema nekom s kim nemate šanse da budete. POSAO: Želite promenu i radite na tome. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE

LJUBAV: Ovo nije dobar dan za ljubav, jer ćete se osećati emotivno ugroženo i moguće povređeno. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu ili sa kolegama. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17