• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2023

11:20

VAŽNI ASTROLOŠKI DOGAĐAJI U APRILU! Ovih 5 datuma su ključni - čekaju nas veliki izazovi!

Shutterstock

Horoskop

VAŽNI ASTROLOŠKI DOGAĐAJI U APRILU! Ovih 5 datuma su ključni - čekaju nas veliki izazovi!

Podeli vest

April je energetski podeljen u dva dela, prvi deo do 15. aprila, kada će sve sfere u životu imati negativan tok, i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja.

Svaki mesec donosi nove zanimljive astrološke događaje, koji mogu poprilično da utiču na svakog pojedinca.

U aprilu mesecu ćemo imati čak pet važnih datuma, koji će biti obeleženi s jedne strane nepovoljnim odnosima, potom mahinacijama kada je novac upitanju, idealizovanjem, pa razočarenjima, ali i spajanjem nespojivog.

April počinje mladim Mesecom u znaku Ovna. Nov početak manifestovan u znaku koji i govori o počecima, akciji, delovanju, proboju, pokretu, inicijativi. Ali, dispozitor mladog Meseca je Mars u konjunkciji i u vlasti Saturna u Vodoliji što ne obećava niti laka niti brza rešenja. Šta više, ti počeci i promene nagovešteni mladim Mesecom mogu biti nešto što se dešava jako sporo i uz velike komplikacije i suočavanja sa teškoćama.

Takođe, ovaj period može biti obeležen velikom nervozom, lakom eskalacijom dešavanja, afektivnošću, problemima u saobraćaju, a vrlo je nepovoljan za relacije bilo kog tipa – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske i tako dalje.

5. aprila Venera prelazi u znak Riba u kojem je mesto njene egzaltacije. Egzaltiranost Venere nosi ushićenje, preterivanje, jake emotivne zanose, naglašenu intuitivnost i maštu, ali i iluzije, zablude i ljubavne i novčane prevare i skrivanja. Ovo je klasična varijanta "ružičastih naočara" – vidimo ono što želimo da vidimo jer nas jaka osećanja nose neki put u ljubavne dubine, a neki put u ljubavne ponore. Tokom svog tranzita kroz znak Riba koji će trajati do 2-og maja pozicija ove planete će ukazati na platonske ljubavne priče, tajne veze, prevare (naročito u drugom delu meseca kada će doći do Neptuna i Jupitera) ali isto tako i na mahinacije po pitanju novca, tajne dogovore i pregovore kao i mogućnost pa, prilično solidnih zarada.

Foto: Pixabay

astrologija

11. aprila Merkur prelazi u znak Bika. Planeta komunikacije, procesa razmišljanja i informacija u ovom će znaku biti okrenuta ka materijalnom, ličnim vrednostima i finansijama.

15. aprila Mars izlazi iz Saturnove vlasti i prelazi u znak Riba. Sve do polovine meseca imaćemo te unutrašnje i spoljašnje "lomove" vezane za bilo koju životnu sferu. Jer Mars kao planeta koja treba da nam da impuls i akciju, usmerenje – biće zarobljena Saturnovim uticajem što će donositi otezanja, odugovlačenja, velike prepreke i blokade da ostvarimo ono što želimo. U znaku Riba Marsova energija je pritajena, vođena osećanjima, pomalo poročna, lutajuća, lako se zanese i idealizuje a onda još lakše razočarava, pasivna i okrenuta pre unutrašnjem nego spoljašnjem svetu, vizionarska, sklona tajnim stazama i bogazama. Dakle, period tajnih dogovora, tajnih priča i odnosa.

17. aprila pun Mesec u znaku Vage. Dani najčudnijih mogućih saveza i dogovora, političkih pregovora, sešće i dogovoriće se oni koji su tvrdili da nikada neće napraviti dogovor, spojiće se oni za koje je izgledalo da su nespojivi. A sve pod velom tajne.

20. aprila Sunce će preći u znak Bika i počeće vladavina ovog znaka ali i centralni deo proleća. I na samom kraju meseca, 30-og aprila očekuje nas delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Bika.

Dakle, april nam je energetski podeljen u dva dela – prvi deo do 15. aprila kada prisustvo Marsa i Saturna u istom znaku utiče kroz težinu i na negativan način na sve sfere našeg života, i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja, prenosi portal neko-bitan.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 1 godinu

Ala ste se nalupali,stari tekst ste stavili,ovouopsre nisu trenutni polozaji planeta...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija