• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

16:15

PUN MESEC: Tri horoskopska znaka koja će doživeti sreću danas!

pexels.com

Horoskop

PUN MESEC: Tri horoskopska znaka koja će doživeti sreću danas!

Podeli vest

Rakovi, Lavovi i Vage prema astrologiji, imaju veće šanse da dožive sreću i prosperitet tokom ovog prirodnog fenomena.

Pun mesec često se povezuje sa srećom i magijom. Mnogi ljudi veruju da ovaj prirodni fenomen može doneti veliku sreću i uspeh u životu. U astrologiji, postoji nekoliko znakova Zodijaka koji se smatraju posebno srećnim tokom punog meseca.

Foto: Freepik.com

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka i često se povezuje sa punim mesecom. Rakovi su po prirodi veoma intuitivni, osećajni i emotivni, pa će pun mesec osnažiti njihovu intuiciju i osećanja. Ovo je sjajan trenutak za Raka da se poveže sa svojom intuicijom i iskoristi svoje emocionalne sposobnosti da postigne svoje ciljeve. Takođe, pun mesec može doneti veliku sreću u ljubavi i odnosima.

Lav

Lav je jedan od najkreativnijih znakova Zodijaka i često se povezuje sa srećom i prosperitetom. Pun mesec može dati Lavu potrebnu inspiraciju i kreativnu energiju da ostvari svoje snove i ambicije. Ovo je takođe sjajan trenutak za Lavove da se fokusiraju na svoje talente i iskoriste ih na najbolji mogući način. Lavovi su takođe poznati po svojoj harizmi i društvenosti, pa će pun mesec pojačati njihove socijalne veze i doneti veliku sreću u odnosima.

Foto: Freepik.com

Vaga

Vaga je znak Zodijaka koji se povezuje sa balansom i harmonijom, a pun mesec može doneti upravo to - harmoniju i sreću u životu Vage. Pun mesec može pomoći Vagi da uspostavi ravnotežu između posla i zabave, odnosa i ličnog života, te da pronađe unutrašnji mir i zadovoljstvo. Vage su takođe poznate po svojoj umetničkoj strani, pa će pun mesec doneti dodatnu kreativnost i inspiraciju u njihove umetničke projekte.

Ukratko, rakovi, lavovi i vage su tri horoskopska znaka koja se često povezuju sa srećom tokom punog meseca. Za ove znakove, pun mesec može biti vreme velike inspiracije, kreativnosti, harmonije i prosperiteta. Bilo da se radi o poslu, ljubavi ili ličnom životu, ovi znakovi imaju veće šanse da dožive sreću i uspeh tokom ovog magičnog prirodnog fenomena


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija