• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.04.2023

09:55

VENERA JE UŠLA U BLIZANCE! Pogrešne REČI mogu da dovedu do KRAHA u emotivnim odnosima - 3 znaka su na UDARU

Shutterstock

Horoskop

VENERA JE UŠLA U BLIZANCE! Pogrešne REČI mogu da dovedu do KRAHA u emotivnim odnosima - 3 znaka su na UDARU

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi i lepote, ušla je danas, 11. aprila u vazdušne Blizance, gde će se zadržati do 7. maja 2023. godine.

Od danas, ljubavni odnosi postaju uzbudljiviji, jer je Venera u Blizancima pričljiva i voli da flertuje preko poruka. Ono što je njena najveća mana jeste što ona "previše priča, a malo radi".

Što znači da će upravo mnogi odnosi biti započeti na osnovu dopisivanja, ali će mnogo toga da ostane u mašti, jer će Venera u Blizancima želeti samo da razgovara, a onda i brzo gubiti interesovanje.

Foto: pexels.com

Venera u Blizancima

Venera u Blizancima gradi na nebu negativan aspekat sa Saturnom, što znači da će doći do zahlađenja u pojedinim emotivnim odnosima, jer će upravo pogrešne reči biti razlog raspada mnogih veza.

Venera u Blizancima najviše će prijati Blizancima, Vagama i Vodolijama, dok će na test staviti Ribe, Strelčeve i Device.

RIBE

Venera u Blizancima u kombinaciji uskoro sa retrogradnim Merkurom (21. april) donosi vam povratak prošlosti ili jednostavnu potrebu da razjasnite neke odnose. Vreme je da se oslobodite repova iz prošlosti i znajte da je svaki povratak na staro pogrešan.

STRELAC

Venera u Blizancima će vam doneti susret sa nekim ko mnogo govori, a malo toga pokazuje na delima. To vam neće biti zanimljivo, bar u narednih desetak dana, tako da će neko upotrebiti potpuno pogrešnu taktiku da vas osvoji.

DEVICA

Venera u desetom polju može da uslovi flert na radnom mestu i dospivanje sa osobom koja otvoreno želi da razgovara o svojim osećanjima. To će vam biti čudno, ali zanimljivo. Treba da budete oprezni šta kome poveravate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija