• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2023

17:02

NAJPRIVLAČNIJI MUŠKARCI ROĐENI SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Shutterstock

Horoskop

NAJPRIVLAČNIJI MUŠKARCI ROĐENI SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Podeli vest

Astrologija uvek intrigira, a posebno kada se radi o tome koji su horoskopski znakovi najprivlačniji.

Iako svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene karakteristike i osobine, neki znakovi se ističu svojom lepotom ili muževnošću. U nastavku ćemo saznati koji znaci zodijaka imaju najbolji izgled prema astrologiji.

Foto: Shutterstock

Lav 

Lav je poznat po svojoj harizmi i atraktivnosti. Ljudi rođeni pod ovim znakom obično imaju izražajne oči, jake kosti lica i gustu kosu. Njihov samouveren stav i smeli karakter čine ih još privlačnijim. Nema sumnje da su muškarci rođeni pod ovim znakom jedni od najatraktivnijih muškaraca zodijaka.

Škorpija 

Škorpije su poznate po svojoj strasti i dubokoj privlačnosti. Muškarci rođeni pod ovim znakom imaju intenzivan izgled i seksi šarm koji privlači pažnju drugih. Takođe, često imaju upečatljive crte lica i atraktivno telo. Škorpije su poznate i po svojoj misterioznosti, što ih čini još privlačnijim.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i snažnoj volji. Muškarci rođeni pod ovim znakom imaju snažan, mišićav izgled i često su visoki. Njihov izgled odražava njihovu želju da budu praktični i efikasni u svemu što rade. Takođe, imaju zavodljivu energiju koja ih čini neodoljivima.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ravnoteži i harmoniji. Muškarci rođeni pod ovim znakom imaju prefinjen izgled i često su veoma privlačni. Njihova ljubav prema estetici ogleda se i u izgledu. Vage su veoma šarmantne i imaju sposobnost da privlače pažnju drugih na elegantan način.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i energiji. Muškarci rođeni pod ovim znakom često imaju atletsku figuru i izražajno lice. Njihova energija i samopouzdanje čine ih veoma privlačnim. Ovnovi su takođe poznati po svojoj strasti, što doprinosi njihovom šarmu.

Foto: pexels.com

Strelac

Strelci su poznati po svom avanturističkom duhu i optimizmu. Muškarci rođeni pod ovim znakom imaju atletski izgled i privlačnu energiju što ih čini veoma privlačnim. Njihova strast za putovanjem i istraživanjem sveta ogleda se u njihovom izgledu, čineći ih privlačnim i intrigantnim.

Jarac 

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i ambiciji. Muškarci rođeni pod ovim znakom imaju upečatljive crte lica i snažan izgled koji odražava njihovu želju da uspeju i ostvare svoje ciljeve. Njihovo samopouzdanje i moćna energija čine ih veoma privlačnim.

Iako se svaki horoskopski znak izdvaja po nečemu jedinstvenom, prema astrologiji ovi znakovi su najprivlačniji. Bez obzira kom znaku pripadate, važno je da uvek negujete svoj izgled i samopouzdanje, jer je to ono što privlači druge i čini vas neodoljivim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija