• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

10:24

RETROGRADNI MERKUR U BIKU ĆE NAM DOĆI GLAVE! Aspekat sa Uranom donosi NEOČEKIVANE događaje

Shutterstock

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR U BIKU ĆE NAM DOĆI GLAVE! Aspekat sa Uranom donosi NEOČEKIVANE događaje

Podeli vest

Tranzit Merkur konjunkcija Uran stimuliše razmišljanje, dodajući uzbuđenje vašim interakcijama i dnevnim rutinama.

Naelektrisani uticaj na vaš mozak čini ovo idealno vreme za bilo koji mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost. Povećana otvorenost i intuicija mogu dovesti do bljeskova uvida i otkrića.

Rutinsko učenje i koncentracija će verovatno biti poremećeni jer vas je lakše omesti. Međutim, ovo su odlični uslovi za naučne ili tehničke oblasti kao što su nauka i matematika gde je shvatanje koncepata važnije od pamćenja formule. Čudna ili okultna polja se mogu bolje razumeti, a to uključuje astrologiju.

Neočekivane vesti

Pod uticajem Merkura i Urana, neočekivane vesti mogu doći do vas, ali ovaj tranzit sam po sebi ne znači da li je to dobra ili loša vest. Vaše vreme reakcije je brzo što je dobro za spretnost, ali može da izazove probleme kao što su prebrzo donošenje zaključaka ili prekidanje razgovora. Vaš govor bi čak mogao postati nagao dok izgovarate šta god vam padne na pamet.

Foto: Shutterstock

Merkur je retrogradan do 15. maja

Elektronski uređaji mogu da se pokvare

Ovo je dobro vreme za sticanje veće svesti i eksperimentisanje, ali nije dobro vreme za pravljenje planova, ozbiljne pregovore ili pridržavanje rutine. Verovatnije su greške u proceni i pravopisne greške. Budite svesni sklonosti da se ometate prilikom vožnje ili rukovanja mašinama. Računari, elektronika i uređaji mogu da pokvare.

Nova otkrića

Na lične interakcije utiču vaše nestalne misli i stil komunikacije, ali to može dovesti do zanimljivih otkrića o vama i drugima. Novi ljudi mogu ući u vaš život i verovatno će biti drugačiji ili uzbudljivi na neki način.

Više ćete prihvatati neobične ljude i takvi slučajni susreti će vam pružiti vredne informacije. Iako će nova prijateljstva biti uzbudljiva, verovatno će biti prolazna osim ako drugi tranziti ne ukazuju drugačije, pišu astrousluge.com


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija