• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.04.2023

12:40

OVAJ ZNAK NEKA SE SPREMI! Astrolog Goca Dragišić otkriva koga u maju čekaju velike promene!

Shutterstock

Horoskop

OVAJ ZNAK NEKA SE SPREMI! Astrolog Goca Dragišić otkriva koga u maju čekaju velike promene!

Podeli vest

Maj mesec će Ovnovima doneti lepe stvari, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Svaki mesec donosi nešto posebno za određene horoskopske znake, a astrolog i numerolog Goca Dragišić, otkriva da će maj biti mesec Ovnova:

- Maj mesec samo što nije. Donosi jedan veliki tok energije što će i te kako goditi jednom horoskopskom znaku, a to je znak Ovna.

Svi vi koji ste rođeni u znaku Ovna, možete očekivati velike promene kada je posao i kada je ljubav, tj. vaš emotivni život u pitanju.

Ukoliko ne radite, otvoriće se polje posla, a ukoliko radite, očekujte priliv finansija - kaže Goca i dodaje:

Foto: Shutterstock

ljubav

- Ukoliko još uvek niste pronašli ljubav svog života, ova energija maja meseca i te kako otvara tu mogućnost, ali isto tako, ukoliko razmišljate o braku, porodici, maj mesec zaista biće sjajan. 

Na kom nivou ste energetskom, zavisi sve od vas, prošlost ostavite iza sebe i donesite neke bitne odluke, upravo za vreme retro Merkura. Uživajte - rekla je Goca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija