• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

11:00

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE UZETI VELIKI NOVAC DO LETA!

Shutterstock

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE UZETI VELIKI NOVAC DO LETA!

Podeli vest

Predstojeći meseci biće posebno značajni za Rakove, Device i Strelčeve.

Astrologija se često koristi kako bi se procenilo kakva budućnost može očekivati pojedinac u određenom periodu, uključujući i moguće finansijske dobitke. Upravo zato, mnogi ljudi često žele da znaju koji horoskopski znakovi imaju najveće šanse za dobitak u bliskoj budućnosti.

Foto: Shutterstock

Prema astrološkim prognozama, ova tri horoskopska znaka će se suočiti sa finansijskim dobitkom do leta:

Rak (22. jun - 22. jul)

Rakovi su po prirodi empatični, intuitivni i obično su veoma vezani za porodicu i dom. Prema astrolozima, Raci će dobiti novac usled nasledstva, prodaje imovine ili ulaganja u nekretnine. Ove finansijske dobitke mogu iskoristiti kako bi poboljšali svoje finansijsko stanje i investirali u svoju budućnost.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su poznate po svojoj organizovanosti i tačnosti, a astrolozi tvrde da će se to isplatiti do leta. Devicama će se pružiti prilika da zarade novac putem posla ili ulaganja. Imajući u vidu svoj naporan rad i strpljenje, ove finansijske dobitke će zasigurno znati iskoristiti na najbolji mogući način.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi su po prirodi optimistični, avanturistički nastrojeni i često se bave poslom koji uključuje putovanja. Prema astrolozima, ovi horoskopski znakovi će ostvariti dobitak putem online posla, prodajom proizvoda ili usluga ili ulaganjem u akcije. Kako su skloni riziku, ponekad i previše, važno je da pažljivo prouče situaciju pre nego što donesu odluku o investiciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija