• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. MAJ! Blizanci u ljubavnim aferama, Devicama se savetuje da posete lekara!

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. MAJ! Blizanci u ljubavnim aferama, Devicama se savetuje da posete lekara!

Podeli vest

Horoskopski znaci će imati jedan veoma zanimljiv dan, ali se Ovnovima, Rakovima i Vagama savetuje dodatni oprez kada je zdravlje u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Buran porodični život, nervoza i neslaganje. Ako živite zajedno sa izabranom osobom moguće su svađe. POSAO: Pokrenućete porodični posao ili privatan biznis. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BIK

LJUBAV: Danas je lako probuditi vaša osećanja, ali ona će biti previše burna da bi bilo harmonije u ljubavi. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć ljubavni sastanak ili afera s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Nalazite se u periodu u kom treba da uložite dodatni napor da biste videli plodove svog rada, ali ne odmah već u budućnosti. ZDRAVLJE: Psihičke tegobe.

RAK

LJUBAV: Pošto je planeta Venera u vašem znaku, bićete privlačni bez preteranog truda. POSAO: Razmišljaćete unapred, što će uroditi plodom. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Egoizam je oduvek vaš problem, pogotovo u ljubavnom odnosu, pa treba da kontrolišete tu svoju sklonost. POSAO: Mogući problemi u odnosu s nadređenima i osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Stabilizacija u ovoj sferi, pre svega zbog toga što ćete biti uravnoteženi na psihičkom planu. POSAO: Završavaćete neke poslove koji su ostali nedovršeni. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite lekara.

Foto: Shutterstock

ljubav

VAGA

LJUBAV: Doći će do blagog poboljšanja u ovoj sferi. Vaša urođena taktičnost će vam pomoći da prevaziđete teškoće. POSAO: Moguća je novčana infuzija ako je potražite. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ne poznajete dobro, ali ko će probuditi strast u vama. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja i bolji odnos s kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ne želite obavezivanje u ljubavi, kao i osobe koje vam se dopadaju. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vaš partner bi mogao da uradi nešto što će vas naljutiti, ali treba da imate u vidu da vas je danas vrlo lako naljutiti. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko živi blizu vas, ali vi ćete već shvatiti da je to samo strast, a ne i ljubav. POSAO: Stabilnija finansijska situacija, možda nešto i uštedite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Susret sa nekim iz prošlosti, ili će vam se dopasti neko dosta stariji od vas. POSAO: Dobićete priliku da se bavite kreativnim radom ili nečim u vezi s negom i lepotom. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija