• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

19:00

OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI KOJIMA JE NOVAC NAJVAŽNIJI U ŽIVOTU! Proverite ko su najveći hedonisti Zodijaka!

Shutterstock

Horoskop

OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI KOJIMA JE NOVAC NAJVAŽNIJI U ŽIVOTU! Proverite ko su najveći hedonisti Zodijaka!

Podeli vest

Ljudi rođeni u nekoliko horoskopskih znakova posebno cene materijalna dobra i ponekad troše preko svojih mogućnosti.

Neki horoskopski znaci poznati su po tome što posebno cene luksuz i materijalne stvari. 

Bik

Rođeni pod pozitivnim uticajem Venere, Bikovi su hedonisti koji vole da ugađaju sebi. Vole da troše novac na lepe stvari i ono što doživljavaju kao dobru investiciju. Oni neće štedeti na luksuzu: priuštiće sebi večeru u dobrom restoranu i uživaće u skupocenom parfemu ili dizajnerskoj odeći.

Pripadnici ovog znaka smatraju da je u redu trošiti novac na sebe i svoja zadovoljstva.

Foto: Shutterstock

Novac i horoskop

Lav

Rođeni u znaku Lava su pravi hedonisti koji vole da se hvale. Uživaju u mnogo čemu i u materijalizmu ne vide ništa loše. Za sebe smatraju da uvek zaslužuju najbolje.

Posebno vole da se hvale ciframa - iznosima koje su potrošili na putovanje ili kozmetički tretman. Dive se sebi i vole da impresioniraju druge.

Jarac

Ambiciozni Jarčevi usmereni su na karijeru i na poslovni uspeh. Vredni su radnici koji vole da budu nagrađeni za svoj trud. Kada je novac u pitanju, vole da ga troše, ali promućurno i obazrivo.

Nastoje da obezbede materijalnu sigurnost i ulažu novac u vredne stvari koje imaju praktičnu primenu.

Ovan

Znak koji voli da prednjači u svemu nabaviće sebi mobilni telefon poslednje generacije ili besan automobil. Potrošiće pare i na odevni komad poznatog brenda. Ovnovi vole da privlače pažnju i da uživaju u životu.

Ponekad mogu da imaju probleme zbog toga što troše i preko svojih mogućnosti. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija