• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

19.05.2023

07:11

DANAS TAČNO U 17:53 ČASOVA STIŽE VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ! Mlad Mesec u Biku donosi priliku za sticanje BOGATSTVA - 3 znaka neka se SPREME

Horoskop

DANAS TAČNO U 17:53 ČASOVA STIŽE VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ! Mlad Mesec u Biku donosi priliku za sticanje BOGATSTVA - 3 znaka neka se SPREME

Podeli vest

Nakon pomračenja Meseca u Škorpiji, koje simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, očekuje nas mlad Mesec u Biku danas tačno u 17: 53 časova.

Mlad Mesec odigraće se u zemljanom znaku Bika, koji predstavlja sigurnost i materijalne vrednosti, što znači da možemo da iskoristimo ovu energiju. 

Za razliku od pomračenja, koje ukazuje na kraj, mlad Mesec donosi nove početke, tako da treba da iskoristite ovaj momenat. 

Bik je zemljani znak koji se povezuje s čvrstim temeljima, praktičnošću, materijalnim stvarima i senzualnošću. Kada se Mlad mesec odvija u ovom znaku, to može doneti naglasak na materijalne aspekte naših života, kao što su finansije, posao, posedovanje i sigurnost.

Ovaj položaj Mladog meseca može doneti i pojačanu pažnju na senzualnost i zadovoljstvo čulima. Može se javiti veća potreba za udobnošću i uživanjem u fizičkim senzacijama. Ljudi mogu biti više usmereni na uživanje u hrani, umetnosti, muzici ili drugim aktivnostima koje ih ispunjavaju emotivno i senzualno.

Mlad Mesec u Biku je odličan za novac

Takođe, Mlad mesec u Biku može biti povoljan period za postavljanje temelja u finansijskim pitanjima. Može biti dobar trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva u vezi sa novcem, kao i za pregledavanje svojih finansijskih navika i stvaranje stabilne osnove za buduće bogatstvo.

Foto: Freepick

Novac

Ovaj astrološki događaj može doneti i naglašavanje praktičnosti i stabilnosti u drugim područjima života. Možda ćete biti motivisani da se posvetite svojim obavezama, organizujete svoje vreme i stvorite red i ravnotežu u svakodnevnom životu.

Tri znaka su na udaru

Mlad Mesec u Biku povoljno će delovati na Bikove, Device i Jarčeve. Sa druge strane znakovi kao što su Škorpije, Lavovi i Vodolije neće dobro reagovati na uticaj mladog Meseca u Biku.

Foto: Freepik.com

Mlad Mesec u Biku


Škorpija

Mlad Mesec donosi vam novu fazu partnerstva. To može da se odnosi i na poslovnog partnera, ali i nemogućnost pronalaženja kompromisnog rešenja. Snažno ćete se braniti od bilo kakvog nametanja ideja.

Lav

Mlad Mesec donosi vam nova dešavanja na radnom mestu i nove smernice u karijeri. To vam se neće dopasti, ali ćete uvedite da nešto mora da se menja. Moguća je promena radnog mesta. 

Vodolija

Mlad Mesec u Biku u četvrtom polju donosi vam porodična dešavanja. Moguće je da pokušavate da rešite pitanje stana i ovaj aspekat može da vam donese novu mogućnost. Ipak, pošto je u Biku, to neće proći bez komplikacija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija