• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.05.2023

12:01

MARS U LAVU ĆE URNISATI 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Do 10. jula će LETETI PERJE  - borba za DOMINACIJU

Shutterstock

Horoskop

MARS U LAVU ĆE URNISATI 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Do 10. jula će LETETI PERJE - borba za DOMINACIJU

Podeli vest

Mars, poznat kao planeta akcije, hrabrosti i strasti, ušla je 20. maja u vatreni znak Lava, gde će boraviti do 10. jula.

Planeta Mars svojim borbenim duhom dodatno pojačava već snažan uticaj Lava. Ova kombinacija stvara osobu koja je puna samopouzdanja, hrabra i odlučna u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mars u Lavu budi unutrašnji vođa i borca, koji teži da ostavi trag i bude u centru pažnje.

Hrabrost i novi izazovi

Osobe s ovim položajem Marsa često imaju jaku volju, sposobnost da preuzmu rizike i hrabrost da se suoče s izazovima. Oni su vatreni, strastveni i entuzijastični u svojim poduhvatima, težeći postizanju vrhunskih rezultata. Njihova velika energija i entuzijazam mogu biti zarazni, privlačeći druge i inspirišući ih da slede njihov primer.

Mars u Lavu takođe donosi kreativnost i umetnički duh. Ove osobe su često talentovane, izražavajući se kroz umetnost, performanse ili liderstvo. Njihova strast i intenzitet mogu biti vidljivi u njihovom izražavanju umetničkih talenata, bilo da je reč o glumi, plesu, muzici ili pisanju.

Dominacija ili agresija

Ipak, važno je da osobe s ovim položajem Marsa budu svesne svoje moći i da kanališu svoju energiju na konstruktivan način. Ponekad mogu biti skloni preteranom egoizmu, dominaciji ili agresiji. Zbog toga je važno naučiti kontrolu i pronaći ravnotežu između samopouzdanja i pažnje prema drugima.

Foto: Shutterstock

Mars je ušao u Lava

U suštini, Mars u Lavu donosi snažnu volju, hrabrost i strast za ostvarivanjem ciljeva. Ova kombinacija energije izražava se kroz kreativnost, liderstvo i žar, stvarajući jedinstvenu ličnost koja blista i ostavlja neizbrisiv utisak na svetu oko sebe.

Mars u Lavu povoljno će delovati na Strelčeve, Lavove i Ovnove. Sa druge strane, znakovi među kojima su Bikovi, Vodolije i Škorpije će pretrpeti negativan uticaj Marsa do 10. jula.

BIK

Mars u Lavu donosi vam zemljotres u porodici. To su tenzije, rasprave, potreba za preseljenjem. Nećete biti zadovoljni porodičnim odnosima, a odnos sa jednim roditeljem će biti u fokusu. Potrebno je da se pronađe balans i kompromis u porodičnim odnosima koji su vam važni. Spremite se za kvarove u stanu.

ŠKORPIJA

Mars u Lavu donosi vam probleme na radnom mestu. Imaćete problem sa autoritetom i prihvatanjem tuđeg mišljenja na poslu. Težićete promeni na poslu ali pod vašim uslovima. Zbog toga će često i biti rasprava jer nećete biti popustljivi u ovom periodu, a svako tuđe mišljenje doživljavaćete kao kritiku.

VODOLIJA

Ova pozicija Marsa donosi vam probleme u braku. Isto tako se odnosi na poslovna partnerstva. Uvidećete da su razlike velike i da ne možete da pronađete zajednički jezik. Taj tempo će se zadržati do 10. jula. Probajte da ne osuđujete partnera za svaku grešku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija