• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2023

18:54

TOP LISTA NAJBOLJIH LJUBAVNICA ZODIJAKA Neke nude vatromet strasti

Shutterstock

Horoskop

TOP LISTA NAJBOLJIH LJUBAVNICA ZODIJAKA Neke nude vatromet strasti

Podeli vest

Vaga nije samo sjajna u krevetu, već i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav, trudi se da bude pažljiva i nežna, a ako partner od nje insistira, može da bude veoma strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije...

Strastvene žene Škorpije zauzele su prvo mesto, a rezervisane Device su na poslednjem mestu.

Top lista najboljih ljubavnica Zodijaka

1. Škorpija 

Nije bitno da li su žene Škorpija mlade, stare, debele ili mršave. Žene Škorpije su jednostavno najbolje u krevetu. Sa njima možete ostvariti sve svoje fantazije o kojima ste ikada sanjali. Sa njom vam nikada neće biti dosadno - aktivna je i uvek spremna za nove stvari.

2. Strelac 

Strast je drugo ime za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas sigurno ispunjavaju u svim oblastima i odlične su životne saputnice, žene rođene u znaku Strelca su 'lavice u krevetu'. Sa njima nikada neće biti dosadno jer vole da probaju različite stvari. Budite srećni ako se nađete u krevetu sa njima.

3. Ovan

One su veoma dobre u krevetu i što je najvažnije - tačno znaju šta žele. One znaju kako da zadovolje sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksipilnije u Zodijaku. Ona želi da bude obožavana, što je zapravo lako jer je zaista vredna vašeg vremena.

Foto: Shutterstock

Lavice su mnogo seksualnije od Lava

4. Lav 

Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lava. Neki kažu da je to zato što nisu toliko lenje, pokazuju veliko interesovanje za svog partnera i žele da mu udovolje. Vole da znaju da mogu da vam pruže 'posebno' zadovoljstvo, a dobar provod sa njima je zagarantovan.

5. Vaga 

Ona nije samo sjajna u krevetu, već i izuzetna osoba. Čak i kada vodi ljubav, Vaga se trudi da bude pažljiva i nežna, a ako njen partner insistira, može da bude veoma strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije.

6. Vodolija 

Sa ovom ženom možete 'očekivati neočekivano' jer njene fantazije nemaju granice. Ako misli da je seksualni život dosadan, znaće kako da ga 'začini'. Žena Vodolija voli igranje uloga i erotske kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Neće vam biti žao.

Foto: Shutterstock

S Vodolijom je provod zagarantovan

7. Blizanci 

Pripadnicama ovog znaka vođenje ljubavi nije toliko bitno, pa mu ne posvećuju toliko pažnje. Ali kada je zaista osvojite, videćete kakav je 'manijak' u krevetu. Ipak, ne očekujte često zagrljaje i nežne reči od žene Blizanca.

8. Bik 

Kod pripadnica ovog znaka najvažnije je znati trik – seks sa njom će biti odličan, samo ga treba pokrenuti kada je raspoložena. Tada žena Bik postaje divlja u krevetu i biće vam potrebna snaga da je 'ukrotite'. Sa njom možete da proživite nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe 

Ako volite partnere koji ne vole mnogo da rade, već samo da se izležavaju, Ribe su idealne žene za vas. Kada imate seks, osećaju se kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, jedva čeka da se seks završi.

Foto: Shuuterstock

Od Jarčice ne očekujte sopontanost

10. Jarac 

Njen raspored je najvažniji, pa ne očekujte spontanost. Vođenje ljubavi se dešava kada njen raspored to dozvoljava, i nemojte misliti da možete da je 'uhvatite' u trenutku kada to želite. Žena Jarac će vam reći da trenutno ima puno posla i da će naći drugi termin za intimnost.

11. Rak 

Račice su uvek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu da pričaju tokom akcije. Tada ne pričaju 'lascivne stvari', već započinju razgovor. One ne odustaju od svog plana i ne shvataju u čemu je problem.

12. Devica

Žene Device će uvek naći greške svom partneru. Stalno kritikuju, a takve su i tokom vođenja ljubavi. Često ne mogu da pronađu ništa dobro u svom partneru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija