• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 9. JUN! Ovnovi će imati IZNENADNI NOVČANI DOBITAK, Bikove čeka romantično putovanje

Shutterstock

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 9. JUN! Ovnovi će imati IZNENADNI NOVČANI DOBITAK, Bikove čeka romantično putovanje

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati veoma zanimljiv dan, a naročito kada su finansije u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete preuzeti rizik u ljubavi. Bićete hrabri i direktni što će doneti uspeh. POSAO: Iznenadni dobitak ili prihod iz dva izvora. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati romantično putovanje s partnerom ili pak razmišljati o nekome koga ste zavoleli na putovanju. POSAO: Dobar dan za marketing. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Niste zainteresovani za jasno definisanu vezu, a ako ste već u jednoj, imaćete potrebu da to promenite. POSAO: Moguće su sjajne ideje, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život je prilično nestabilan u poslednje vreme, ali niste jedini s tim problemom. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine i administracije. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV

LJUBAV: Bićete strastveni, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život, ali neće dovesti do bitnih pomaka u vezi. POSAO: Moguće su pozitivne promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Danas vas može privući neko s kim radite ili ko vam je nadređen, ali to će biti kratkog daha. POSAO: Uspešan rad u oblastima povezanim s industrijom informacionih tehnologija ili trgovinom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Freepik.com

ljubav

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko za koga već znate da mu je teško da se obaveže u ljubavi. POSAO: Uspešan dan, pogotovo ako se bavite intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Partner će biti buntovan i teško će vam biti da uspostavite harmoniju. POSAO: Možete dobiti novo zaposlenje ako ga tražite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Nalazite se u periodu u kome će dosta toga biti odlučeno, pogotovo ako ste u dugoj vezi. POSAO: Raskid partnerstva ako se bavite partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete uživati u jednostavnim zadovoljstvima. Moguće je da ćete otpočeti zajednički život s partnerom. POSAO: Novi posao ili novi projekat, kao i prezauzetost. ZDRAVLJE: Akutni bol.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete neobično strastveni, a izabrana osoba vas snažno privlači. POSAO: Pomoć muške osobe u poslu. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Danas se nećete zaljubiti jer nećete to želeti. Neobavezni i prijateljski odnosi će biti više po vašem ukusu. POSAO: Moguće je da ćete biti prezauzeti i napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nesanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija