• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.06.2023

09:00

STIŽE RETROGRADNA VENERA U LAVU Spremite se za HAOS u LJUBAVI - 3 znaka očekuju POZIVI iz PROŠLOSTI

Shutterstock

Horoskop

STIŽE RETROGRADNA VENERA U LAVU Spremite se za HAOS u LJUBAVI - 3 znaka očekuju POZIVI iz PROŠLOSTI

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ušla je u znak Lava i tu će se zadržati čak do 9. oktobra, jer će od 23. jula započeti svoj retrogradni hod koji će doneti kolaps u emotivnim odnosima.

Astrološki gledno, čim je neka planeta retrogradna, to znači da nas očekuje neki povratak na staro.

Venera je planeta koja simbolizuje ljubav, romantične odnose, lepotu, umetnost, estetiku i vrednosti. Kao planeta ljubavi, Venera utiče na našu sposobnost voljenja i našu privlačnost. U znaku Lava, Venera dodaje specifične karakteristike ovim aspektima našeg života.

Kada je Venera u Lavu, ljubav i romantični odnosi postaju snažno izraženi. Osobe s ovom pozicijom Venere često su strastvene, šarmantne i kreativne u svom pristupu ljubavi. One uživaju u pažnji i pohvalama.

Venera u Lavu krenuće retrogradno 23. jula i doneti mogućnost povratak starih ljubavi i obnavljanje romansi. Kao i u slučaju retrogradnog Merkura, ova pozicija Venere nije povoljna za nove emotivne početke, a povratak na staro može na posletku da se ispostavi kao greška.

Retrogradna Venera doneće povratak starih ljubavi za znakove među kojima su Lavovi, Strelčevi i Ovnovi.

Foto: Shutterstock

Venera će biti retrogradna u Lavu od 23. jula

Svi horoskopski znakovi će biti pod uticjem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra. 

OVAN

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

STRELAC

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koje se trenutno ne nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

LAV

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođeni uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Znakovi među kojima su Bik, Škorpija i Vodolija će biti pod nepovoljnim uticajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija