• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

17.06.2023

10:04

SUTRA TAČNO U 6:37 ČASOVA STIŽE DOGAĐAJ KOJI DONOSI VELIKE PROMENE Mlad Mesec u Blizancima menja SUDBINU 3 horoskopska ZNAKA

Shutterstock

Horoskop

SUTRA TAČNO U 6:37 ČASOVA STIŽE DOGAĐAJ KOJI DONOSI VELIKE PROMENE Mlad Mesec u Blizancima menja SUDBINU 3 horoskopska ZNAKA

Podeli vest

Mlad Mesec u Blizancima očekuje nas sutra tačno u 6:37 časova i imaće veliki uticaj na sve horoskopske znakove, jer će usloviti promene koje će biti vidljive na jesen ove godine.

Svi oni koji osećaju da su "zapeli" ili da ne vide izlaz iz trenutne životne situacije, treba da znaju da je ovaj astrološki period momenat koji će to da promeni.

Mlad Mesec u Blizancima donosi novi početak i naznaku životnog ciklusa u kojem treba da započnemo nešto potpuno novo. Ukoliko ste recimo čekali rasplet u vezi sa poslom, u narednom periodu do jeseni imate šansu da dobijete novu mogućnost.

Svi oni koji su željni poslovnih promena treba da znaju da one stižu i planove koje sada budemo pravili biće vidljivi na jesen 2023. godine.

Mlad mesec u Blizancima nosi energiju koja je dinamična, brza i razigrana. Ovaj aspekt može doneti osveženje i novu perspektivu, posebno u oblasti komunikacije, učenja i razmišljanja. Blizanci su znak koji voli promene i raznolikost, pa se ovo može odraziti na način na koji izražavate sebe i komunicirate s drugima tokom ovog perioda.

Foto: Shutterstock

Mlad Mesec u Blizancima 18. juna

Ovaj mlad Mesec takođe može podstaći mentalnu stimulaciju i radoznalost. Možda ćete osetiti veću potrebu da istražujete nove ideje, učite i razmenjujete informacije s drugima. To može biti dobro vreme za započinjanje novih projekata, upisivanje na kurseve ili pronalaženje načina da proširite svoje znanje i veštine.

Mlad Mesec u Blizancima snažno će uticati na sve znakove, a ponajviše na Blizance, Vage i Vodolije.

VAGA

Mlad Mesec u devetom polju je odličan za sve one Vage koje studiraju ili treba dodatno da se obrazuju. Isto tako, u ovom periodu možete da isplanirate putovanje koje može da vam promeni pogled na svet. 

BLIZANCI

Ovaj astrološki aspekt donosi vam ličnu tranformaciju. Odluke koje budete donosili sada imaće uticaj na budućnost. Vreme je da započnete nešto novo ili donesete odluku koja može da vam promeni život.

VODOLIJA

Mlad Mesec u petom polju donosi vam sudbinski susret. Isto tako ako ste u braku ili dužoj vezi, možete da radite na proširenju porodice. Ovaj astro period treba da iskoristite kako biste ostvarili nova poznanstva ili postali otvoreniji za ljude.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija