• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.06.2023

10:03

HOROSKOPSKIM ZNACIMA SLEDI UZBUDLJIVO I VRELO LETO! Finansijske turbulencije, ljubavne AFERE i zaljubljivanje PREKO UŠIJU

Shutterstock

Horoskop

HOROSKOPSKIM ZNACIMA SLEDI UZBUDLJIVO I VRELO LETO! Finansijske turbulencije, ljubavne AFERE i zaljubljivanje PREKO UŠIJU

Podeli vest

S obzirom na to da danas počinje leto, ono sa sobom nosi zanimljive stvari koje očekuju sve horoskopske znake.

Mesec se ove noći nalazi na poslednjem stepenu Raka, u egzaktnoj je opoziciji sa rxPlutonom iz Jarca, pa su naši najjači strahovi upravo krenuli na površinu... Emocionalna blokiranost i demoni prošlih loših iskustava nas drže ukopanim i prestrašenim od situacija koje dolaze. No, veoma je važno da shvatimo da je moć konačnih odluka ipak u našim rukama i da neke nove testove sudbine možemo dobiti na minulo iskustvo i stečeno znanje! Novi ishodi zahtevaju nove pristupe i mi smo rešeni da ih primenimo.

Mesec pred jutro prelazi u znak Lava i značajno menja energije dana! Uprkos tenzičnim aspektima koje će graditi, donosi nam vedriji pogled na život i potrebu da se isti učini vrednim življenja. Mesec u Lavu budi život i ljubav u svakom od nas. Želimo priliku za nove odnose, situacije, i istu ćemo izboriti!

Mesec u Lavu gradi kvadrat sa Jupiterom iz Bika, pa će mnogi preterati sa iskazivanjem emocija, trošenjem, raspravama oko materijalnih stvari. Na neke će ovaj aspekt uticati i da preteraju sa slatkišima i drugim đakonijama.

Pored Meseca koji menja znak i prelazi u Lava, danas u popodnevnim časovima zvanično počinje leto i Sunce prelazi u znak Raka. Sunce u znaku Raka stavlja akcenat na porodičnim temama, emocionalnoj i svakoj drugoj sigurnosti. Sunčev dispozitor u danu ingresa je Mesec u Lavu, pa dobra recepcija ove dve planete kaže da ćemo uprkos svemu uspeti da izađemo na kraj sa izazovima vezanim za drage ljude.

Foto: Shutterstock

horoskop

Po svemu sudeći će ovo biti vrelo i uzbudljivo leto, po svim pitanjima! U danu letnjeg ingresa na nebu, imamo aplikacioni kvadrat Marsa iz znaka Lava sa Uranom iz Bika, koji donosi turbulencije na globalnom finansijskim planu i stres oko bankarskih sistema širom sveta. Mars u vatrenom Lavu u kvadratu sa Uranom iz Bika, donosi i probleme sa vatrenim stihijama kao i moguće zemljotrese, nemire, probleme u glavnim gradovima koji su okruženi šumom. Marsov kvadrat sa Uranom nosi opasnost mlađim muškarcima kao i probleme u železničkom i avio saobraćaju.

Mesec se u Lavu sastaje sa Venerom i Marsom, što dan u koji ulazimo čini izuzetno dinamičnim i zanimljivim za scenske nastupe. Sekstil Meseca iz Lava sa Merkurom iz Blizanaca, pogoduje marketingu, prodaji, trgovini luksuznim proizvodima.

Venera i Mars su u Lavu i zajedno idu ka kvadratu sa Uranom iz Bika, pa ovo leto mogu obeležiti se*s afere poznatih, uz nezaobilazne skandale pevača i muzičara vezane za finansije i sl.

Na zdravstvenom planu je osetljiv kardiovaskularni sistem, a mogući su i problemi sa lumbalnim delom kičme.

Kada je reč o ljubavi, Mesec u Lavu u sekstilu sa Merkurom iz Blizanaca donosi brzu vest, dobar glas, ljubavne poruke. Kasnije, Mesec stiže do konjunkcije sa Venerom i Marsom, pa će sve prštati od strasti i čežnje... Ovo su dani u kojima će proraditi ljubomora, posesivnost, pa nije trenutak za provokacije bilo koga.

Zaljubljivanja preko ušiju, ali i potrebe za oslobađanjem od tenzičnih odnosa su na sceni narednih dana. Odigraćemo na kartu srca, uvereni u njenu jačinu, a po našoj veri će i biti, navodi astrolog Jovana Milekić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija