• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2023

06:45

Dnevni horoskop za ponedeljak 10. jul! Vagama sledi komplikacija u ljubavi, Ribama prilike za bolji posao

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 10. jul! Vagama sledi komplikacija u ljubavi, Ribama prilike za bolji posao

Podeli vest

Početak nove sedmice donosi mnoge zanimljivosti svakom horoskopskom znaku, ali bi posebnu pažnju trebalo da usmerite na zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili čak ući u pomalo nedefinisanu vezu sa tom osobom. POSAO: Problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da sretnete nekoga ko će vam se dopasti i da taj susret potpuno zaokupi vašu pažnju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Krenućete u neke nove projekte, jer ćete biti puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: pexels.com

ljubav

RAK

LJUBAV: Vrlo ste zaljubljivi i sve što neko treba da uradi da bi vas osvojio jeste da zaokupi vašu bujnu maštu. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini ili ćete raditi više poslova. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Moguće su promene u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Ne donosite nikakve definitivne odluke niti povlačite radikalne poteze. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu. POSAO: Bićete usmereni na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Možda se vaš ljubavni život iskomplikuje zbog uticaja okoline ili nekih naklapanja. POSAO: Mogući problemi onima koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

ljubav

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete strastveni i fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada će vam biti najvažniji. POSAO: Vaše verbalne sposobnosti će danas biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola će vam doneti nove prilike za ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu i izbegavajte impulsivno trošenje. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Dan će biti pun izazova kada je ljubav u pitanju. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ako se već nije desila. Sada je pravo vreme da krenete u novom smeru. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku vezu, ali ne i za nešto više od toga. POSAO: Problemi u procesu rada koji će vas omesti. Blaga tenzija u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Bićete skloni tome da idealizujete druge. Treba pažljivo da birate i držite oči širom otvorene. POSAO: Imaćete prilike da dobijete bolji posao. ZDRAVLJE: Grlobolja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija