• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2023

06:45

Dnevni horoskop za ponedeljak 28. avgust! Blizancima neočekivan finansijski dobitak, a Lavovima sledi mnogo prilika za ljubav

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 28. avgust! Blizancima neočekivan finansijski dobitak, a Lavovima sledi mnogo prilika za ljubav

Podeli vest

Svaki horoskopski znak očekuje zanimljiv početak nove sedmice, ali će ipak posebno Vagama sve ići kako treba.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguć je susret s nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Brzo ćete misliti i delati. Dok drugi oklevaju, vi ćete donositi odluke. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK  

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za prijateljske odnose, ali ne i romantične. Nestabilnost. POSAO: Uspeh za one koji se bave radom u grupi i različitim udruženjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI  

LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili tajnu vezu. Danas ćete pucati od samopouzdanja. POSAO: Moguć je neočekivan dobitak u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK 

LJUBAV: Moguće su teškoće u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Administrativni problemi, kao i komplikacije kod onih koji su u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Osetljivo. 

Foto: freepik

ljubav

LAV  

LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete neke dileme jer vam se može dopasti neko druge vere ili ko potiče iz drugačije kulture. POSAO: Moguće poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Započećete novi projekat ili pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION  

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC  

LJUBAV: I dalje mogući problemi, disharmonija, neslaganje ili čak svađe s osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete teškoća prilikom naplate svog rada. ZDRAVLJE: Infekcija ili povreda.

JARAC  

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani pre svega za telesni kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Povoljan period za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Pažnja će vam biti usmerena na ljubavni život, pa ćete imati prilika za flert i romansu. POSAO: Promena posla, procesa rada ili ljudi s kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE 

LJUBAV: Bićete uglavnom usmereni na druge oblasti života. U ljubavi ćete naići na prepreke. POSAO: Moguće je promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mesečni horoskop za septembar! Blizanci traže ljubav na internetu, Vagama stiže novac, a evo ko ima šansu da proširi porodicu
RETROGRADNI MERKUR DO 16. SEPTEMBRA

Mesečni horoskop za septembar! Blizanci traže ljubav na internetu, Vagama stiže novac, a evo ko ima šansu da proširi porodicu

U novi mesec ulazimo sa retrogradnim Merkurom, koji će najviše uticati na Device, Blizance, Strelčeve i Ribe. Ipak, Venera kreće napred 4. septembra, pa će situacija u ljubavi biti stabilnija, a pozivi iz prošlosti će da prestanu. Mesec koji je pred nama je znatno povoljniji nego avgust, naročito kada se uzme u obzir da će retrogradni Merkur da prestane 16. septembra, pa će biti prilike da krenemo napred.

27.08.2023

06:38

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija