• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

01.09.2023

08:07

Retrogradni Uran u Biku gazi do 2024! Samo nam je  još to falilo - 4 znaka su na udaru

Shutterstock

Horoskop

Retrogradni Uran u Biku gazi do 2024! Samo nam je još to falilo - 4 znaka su na udaru

Podeli vest

Uran, planeta inovacija i promena, krenula je retrogradno u Biku 29. avgusta i tako će nastaviti do 27. januara 2024. godine.

Retrogradni Uran u Biku predstavlja poseban astrološki položaj koji kombinuje karakteristike Urana, planete promena i inovacija, sa energijama Bika, znaka koji je povezan sa stabilnošću, materijalnim dobrima i praktičnošću.

Ovaj položaj može imati značajan uticaj na individualne natalne karte i može doneti specifične izazove i mogućnosti.

Evo nekoliko ključnih tačaka koje treba razmotriti u vezi sa retrogradnim Uranom u Biku:

Promene u materijalnom svetu

Retrogradni Uran u Biku može ukazivati na promene i izazove u vezi sa materijalnim dobrima, finansijama i vrednostima. Može doći do neočekivanih promena u finansijskom statusu ili potrebi za preispitivanjem vlastitih vrednosti i prioriteta u životu.

Originalnost 

Ovaj položaj može podstaći originalne ideje i inovacije u vezi sa finansijama, investicijama ili upravljanjem resursima. Osobe sa ovim položajem mogu biti sklonije eksperimentisanju sa novim finansijskim strategijama.

Promene u odnosima

Retrogradni Uran u Biku takođe može uticati na odnose, posebno one koji su povezani sa vrednostima i materijalnom sigurnošću. Ovo može dovesti do preispitivanja emotivnih veza ili promena u dinamici partnerskih odnosa.

Foto: Shutterstock

 

 

Potreba za osvešćivanjem vrednosti

 Osobe sa ovim položajem često osećaju potrebu da dublje razumeju svoje vrednosti i stavove prema materijalnim stvarima. Mogu se suočiti sa pitanjima kao što su trošenje novca, akumulacija bogatstva i ekološka svest.

Trajanje retrogradnog Urana

 Važno je napomenuti da Uran provodi duži period u jednom znaku (oko sedam godina), pa se retrogradni Uran u Biku dešava svakih sedam godina. Tokom ovog vremenskog perioda, pojedinci i društvo kao celina mogu proći kroz značajne promene u vezi sa materijalnim svetom.

Otvorenost za promene

Kako bi se najbolje iskoristile energije retrogradnog Urana u Biku, važno je biti otvoren za promene, fleksibilan i spremno reagovati na neočekivane situacije. Takođe, važno je pažljivo razmotriti svoje finansijske odluke i vrednosti.

Retrogradni Uran u Biku najsnažnije će delovati na Bikove, Lavove, Škoprije i Vodolije.

BIK

Spremite se za velike životne promene. Odluke koje budete donosili sada, promeniće budućnost. Morate da se oslobodite starih životnih obrazaca koji više nemaju smisla.

LAV

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. Moguća je promena profesije, ali i firme.

ŠKORPIJA

Ukoliko imate partnera ili ste u braku, spremite se za velike promene. Moguća je odluka o razvodu.

VODOLIJA

Moguća je selidba i promena mesta življenja. Problemi sa stanom i jednim članom porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija