• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2023

06:40

Dnevni horoskop za petak 29. septembar! Rakove čeka tajna ljubav, Škorpije problemi na poslu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 29. septembar! Rakove čeka tajna ljubav, Škorpije problemi na poslu

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će najveći fokus imati u sferi ljubavi, mada je takođe preporuka da obrate pažnju na zdravstveno stanje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako odete na neko mesto zabave, gde vrlo lako možete naći ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Izabrana osoba će biti dobro raspoložena i zainteresovana za ljubav, zbog čega ćete moći da uživate. POSAO: Imaćete prilike da radite nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Iako će biti prilika za ljubav, ona će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Vaša elokventnost i slatkorečivost će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK  

LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, zabavom i lepotom. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte, ali i trpeti zbog nekih svojih izbora. POSAO: Moguće je da ćete imati problema. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA 

LJUBAV: Prekid u komunikaciji s osobom koja vam se dopada dovešće do zastoja u ovoj sferi života. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete još emotivniji nego inače, zbog čega će vam biti teško da budete zadovoljni. POSAO: Nema promena u oblasti posla i karijere. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom periodu nemate baš nikakvih problema u ljubavnom životu. POSAO: Problem s podređenima i zastoj u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC  

LJUBAV: U ovom periodu je moguća ljubav na putu ili romantično putovanje s nekim s kim ste u vezi. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu i manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC  

LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode kada su u pitanju odnosi, više nećete trpeti zbog neželjenih promena. POSAO: Bićete opterećeni nekim brigama, pre svega u vezi s novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je afera s nekim iz kruga prijatelja, pogotovo ako ste ženski pripadnik znaka. POSAO: Možete imati pravnih poteškoća. ZDRAVLJE: Problem s bešikom.

RIBE  

LJUBAV: Neće biti dobrih prilika, ili ćete se dopasti nekome ko je dosta stariji od vas, ili ko nije vaš tip. POSAO: Ako očekujete priliv novca, moraćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija