• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. oktobar! Ovnovi će doživeti veliku ljubav, Rakovima je vreme za karmičku ljubav, a evo koga čeka novac

Freepick

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. oktobar! Ovnovi će doživeti veliku ljubav, Rakovima je vreme za karmičku ljubav, a evo koga čeka novac

Podeli vest

Početak nove radne nedelje će na polju finansija najbolji biti onima koji su horoskopski znak Vaga.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Doživećete veliku ljubav ili ćete imati prilike da uživate s partnerom. Strasti će biti izraženije nego inače. POSAO: Pozitivna dešavanja ako se bavite lepotom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK 

LJUBAV: Izabrana osoba će danas biti vrlo strastvena i neće dobro reagovati na mlake emocije ili odbijanje. POSAO: Vrlo ste energični i kreativni u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dobre razloge da sumnjate u iskrenost i posvećenost osobe s kojom ste. POSAO: Problemi za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK 

LJUBAV: Ovo je vreme za karmičku ljubav, onu kojoj se ne možete odupreti, već jedino prepustiti bujici osećanja. POSAO: Problemi s osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Bićete vrlo popularni i mnogi će vam se diviti. To će vam doneti prilike za ljubav i može vam se dopasti više osoba. POSAO: Odličan period za ostvarivanje napretka. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Bićete okupirani odnosima i time kako da izgladite probleme koji su nastali zbog nesporazuma. POSAO: Desiće se zastoj u karijeri, bez jasnog pravca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA 

LJUBAV: Sigurno će biti značajnih dešavanja, ali ta dešavanja možda neće biti sasvim pozitivna. POSAO: Dobit od nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete sreće u ljubavi ako ste na putu, na odmoru, posebno u inostranstvu. POSAO: Problemi u oblasti karijere. Privremeno nejasna situacija. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Ne uspeva vam da uspostavite harmoniju u odnosu. Trenutna tenzija može povoljno da utiče na buđenje strasti. POSAO: Doživećete gubitak motivacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Ništa se neće dešavati, a vi ćete imati potrebu da se malo povučete od sveta. POSAO: Radni elan vam neće biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Možete dobiti priliku za ljubav s nekim koga duže vreme poznajete, ali tek sad zapažate privlačnost. POSAO: Bićete strpljivi i profesionalni u radu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE 

LJUBAV: Vaša očekivanja će biti preterana, iako niste uložili nikakav trud u ovoj sferi. POSAO: Moguć novčani gubitak ili opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija