• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2023

23:20

Oni su strastveni i privrženi ljubavnici! Horoskopski znaci koji se najdublje zaljubljuju

Shutterstock

Horoskop

Oni su strastveni i privrženi ljubavnici! Horoskopski znaci koji se najdublje zaljubljuju

Podeli vest

Ljubav se manifestuje na jedinstven način u životu svakog pojedinca. Neki znakovi, međutim, imaju reputaciju da se zaljubljuju dublje od drugih.

Svaki od ovih horoskopskih znakova donosi svoje jedinstvene kvalitete u romantiku, pre svega strast i privrženost.

Ovan

Strastveni ljubavnik, Ovan je poznat po svojoj intenzivnoj strasti kada je ljubav u pitanju. Uronjen u veze, željan da doživi čitav spektar emocija. Ovnovi su neustrašivi u izražavanju svojih osećanja i ne plaše se da rizikuju kada su u pitanju emocije. Često su pokretači u odnosima, čine prvi korak i otvoreno pokazuju naklonost. Njihovu ljubav karakteriše spontanost i uzbuđenje, a ne plaše se da se bore za one koje vole. Duboko voli, ali je i njegova naklonost žestoko nezavisna. Poštuju autonomiju svog partnera, čineći svoje odnose intenzivnim, ali harmoničnim.

Foto: Freepik.com

 

Bik

Stabilni ljubavnici, Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti onima koje vole. Njihova ljubav je duboko ukorenjena i stabilna. Kada se zaljubi, to je na duge staze. Oni traže sigurnost i pouzdanost u svojim odnosima. Bikovi izražavaju ljubav kroz praktične gestove, kao što su kuvanje posebnog obroka ili zajednička izgradnja udobnog doma. Njihova naklonost je brižna i pouzdana, zbog čega se njihovi partneri osećaju cenjeno i zaštićeno. Ljubav prema Biku je stvaranje trajne veze izgrađene na poverenju i stabilnosti.

Rak

Rakovi su emocionalno intuitivni ljubavnici. Oni duboko razumeju sopstvena osećanja i lako mogu da se povežu sa emocijama svog partnera. Dobrobit voljene osobe stavljaju na prvo mesto, često stavljajući potrebe partnera iznad svojih. Njihova naklonost neguje i stvara sigurno utočište za srce svog partnera. Neguju sentimentalne trenutke i uspomene koje stvaraju zajedno, čineći svoju ljubav dubokom i trajnom.

Foto: Freepik.com

 

Škorpion

Škorpija se često povezuje sa intenzitetom, a njihov pristup ljubavi nije izuzetak. Kada se Škorpija zaljubi, to je sveobuhvatno iskustvo. Oni su duboko strastveni i često pokazuju magnetnu privlačnost koja privlači druge k sebi. Škorpije su poznate po svojoj lojalnosti i nepokolebljivoj posvećenosti u odnosima. Njihovu ljubav obeležava želja da istraže dubine partnerove duše. Ne plaše se mračnih aspekata naklonosti, prihvataju i uspone i padove. Ljubav Škorpije je transformativna, često dovodi do dubokog ličnog rasta za oba partnera. Ljubav je ta koja ostavlja neizbrisiv trag u srcu.

Ribe

Ribe su poznate po svom sanjivom i maštovitom pristupu ljubavi. Oni su neverovatno empatični i imaju urođenu sposobnost da se na dubljem nivou povezuju sa svojim partnerima. Njihova ljubav je ispunjena romantičnim gestovima, promišljenim iznenađenjima i dodirom magije. Ribe su nesebični ljubavnici, sreća njihovog partnera je često iznad svega. Njihova naklonost je bezgranična i mogu se prilagoditi potrebama svog partnera, čineći da veza izgleda kao prelepo putovanje koje se stalno razvija. Imaju jedinstven način da nateraju svoje voljene da se osećaju kao da žive u pravoj bajci, piše Astrotalk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija