• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

22.10.2023

06:37

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra! Pomračenje Meseca u Biku će nam pomrsiti konce   -  4 znaka su na udaru

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra! Pomračenje Meseca u Biku će nam pomrsiti konce - 4 znaka su na udaru

Podeli vest

Pred nama je važna astrološka nedelja jer nas očekuje pomračenje Meseca u Biku 28. oktobra, a to će negativno uticati na Bikove, Lavove, Vodolije i Škorpije. Najvažnije je da ostanemo suzdržani od pogrešnih odluka. Mars, planeta akcije, nalazi se u moćnoj Škorpiji, pa Rakovi, Škorpije i Ribe imaju mogućnost lako da prevazilaze prepreke.

OVAN

Posao  -  Merkur i Mars u Škorpiji donose vam period u kojem ćete otkriti mnoge informacije o firmi, koje vam ne odgovaraju. Možete lako da budete predmet neke afere, tako da se čuvajte saradnika, jer trenutno ništa nije onako kako izgleda da jeste. Dobra pozicija Venere donosi vam mogućnost zarade i to na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi.

Ljubav - Venera u dobrim aspektima ukazuje da je vreme za ljubavne susrete. Ukoliko ste slobodni možete da upoznate nekoga na mestu javnog tipa. Ipak, zauzeti Ovnovi mogu da rade na proširenju porodice.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Merkur, Mars i Sunce u Škorpiji vam ne odgovaraju, jer imate sve manje energije za završavanje svakodnevnih obaveza. Ukoliko imate poslovnog partnera, trpećete pritisak, jer se nećete slagati sa principima koje treba da prihvatite. Pomračenje Meseca u vašem znaku donosi kraj jednog životnog ciklusa i kulminaciju svega što nije valjalo prethodnih nedelja.

Ljubav - Mars u Škorpiji donosi vam pojačanu strast, ali i ljubomoru, tako da će odnosi biti na ivici. Sve češće razmišljate o jednoj osobi, koja je na neki način poznata javnosti. To je neko ko je karakterno težak, ali misteriozan. Zbog pomračenja Meseca u vašem znaku, bićete u emotivnoj krizi krajem sedmice.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Merkur, Mars i Sunce u šestom polju donose vam brdo posla i obaveza, ali i čestih rasprava. Sarađujete sa osobama koje su pod tenzijom i biće vam jako teško da uspostavite normalnu komunikaciju. Posao će vam biti važan do kraja ovog meseca, pa će vas stvari sa radnog mesta dodatno pogađati.

Ljubav - Planete iz Škorpije prave negativan aspekat sa Jupiterom, pa ćete sa partnerom biti na distanci. Smatraćete da partner ne razume kroz kakav period prolazite na poslu, pa će komunikacija biti otežana. Ukoliko ste slobodni, ostvarivanje romanse u narednoj nedelji će biti otežano.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Jupiter u negativnim aspektima ukazuje da gubite prijatelje na poslu ili ste jednostavno tražili oslonac na pogrešnom mestu. Imali ste velika očekivanja koja nisu ostvarena, pa pokušavate da pronađete kompromisno rešenje za probleme na poslu.

Ljubav - Biće pojačanih strasti i ljubomore do kraja meseca, tako da treba da probate da budete strpljivi. Najveći problem će biti lošija komunikacija. Postoji jedna osoba koja će vam izjaviti ljubav preko poruka, ali ćete biti veoma suzdržani.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce i Mars u Škorpiji vam ne odgovaraju, pa imate puno porodičnih problema koji vas opterećuju, čak i kada ste na poslu. Planirate da pokrenete samostalan biznis, ali je nešto zapelo, pa je bolje da sačekate povoljniji momenat. Čućete za novu poslovnu mogućnost, koja može finansijski da vam se isplati.

Ljubav - Prolazite kroz krizni period u ljubavi. Vaš partner je okupiran poslom, a vi porodičnim problemima, tako da ste naišli na zid. Poradite na boljoj komunikaciji. Bikovi su vam zanimljivi, a Škorpije privlačne. Očekujte da ćete dobiti neki poklon od bliske osobe u narednom periodu.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Planete u Škorpiji vam daju veliku pregovaračku moć, koju treba mudro da iskoristite. Bićete u mogućnosti da otputujete, ali i da ostvarite pregovor koji vam je važan. U ovom periodu vaše mišljenje je na ceni i možete druge da ubedite u sve što želite.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam priliku za zaljubljivanje i flert. Mnogi će želeti da budu u vašem društvu. Bićete pravi mamac za osobe suprotnog pola, tako da vam u ljubavi neće biti dosadno.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao  - Venera u dvanaestom polju budi u vama razne sumnje, pa analizirate situaciju na poslu, čak i previše. Nemate poverenja u ljude i sve vreme imate utisak da vam neko radi iza leđa. Sunce i Mars u drugom polju osiguravaju vam stabilne finansije, tako da ćete uspeti da zaradite veliki novac.

Ljubav  - Mars u Škorpiji donosi vam svađe oko novca. Ako ste u braku, smatraćete da partner troši previše novca. Ukoliko ste slobodni, privlačiće vas osobe koje su materijalno obezbeđene. Gajite tajna osećanja prema jednoj osobi, koja verovatno nije slobodna.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars, Merkur i Sunce u vašem znaku donose vam koncentraciju velike energije, odnosno period u kojem vam se dešava mnogo toga na svim poljima. Na poslu oscilirate od kraha do uspeha, jer ne možete ništa više da trpite. Borićete se svim sredstvim za ciljeve koji su vama važni.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam susret sa nekim ko je praktičan i analitičan, ali ćete vi biti u dominantnijoj poziciji. Jači ste od svakog partnera i to će pomalo da vam smeta, ali možete da okrenete stvari u svoju korist. Lako možete da se zaljubite u prijatelja.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Pozicija Venere donosi vam srećne vesti u karijeri. Verovatno ćete čuti za novu poslovnu mogućnost. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da imate mnogo tajnih neprijatelja, a mnoge osobe nisu iskrene prema vama. Zbog toga ste teški na poverenju prema saradnicima.

Ljubav - Merkur i Mars u dvanaestom polju donose vam tajnu ljubav i skrivena osećanja. Niko ne zna koliko intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Isto tako, jedna osoba će vam pokazati svoja osećanja, pa ćete biti zbunjeni. Biće vam privlačne Škorpije.

Zdravlje - Psihološki problemi.

 

JARAC

Posao - Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da imate moćne prijatelje, koji mogu da vam pomognu da ostvarite svoja očekivanja, pa čak i ona u poslu. Čućete vesti u vezi sa nekim poslovnim dogovorom koji vam je važan. Škorpije mogu da vam budu dobri saradnici u poslu, ali budite oprezni kome poklanjate poverenje.

Ljubav - Venera u Devici daje vam priliku da otputujete sa voljenom osobom. To je takođe i susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Ljubav je u ovom periodu za vas "lepa dok se čeka", tako da će vam prijati da otputujete malo dalje.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Planete u Škorpiji stvaraju vam probleme na radnom mestu. To znači da trpite kritike, ali i pritisak od strane nadređenih, ali nemate nameru da se prilagodite. Potreba za promenom posla će biti velika, ali treba da znate da nije momenat za promene.

Ljubav - Vaš partner je nekako upleten u dešavanja na vašem radnom mestu, pa ste uspeli da spojite privatni i poslovni život. Nije dobro da mešate partnera u poslovne probeme, jer će opterećenje za vaš odnos biti veliko. Ukoliko ste slobodni, privlačiće vas uspešne osobe, od karijere.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

 

RIBE

Posao - Iskoristite moć planeta u Škorpiji da ostvarite svoje ciljeve, jer za vas trenutno ne postoje nemoguće misije. Imate ogromnu moć da utičete na druge ljude, pa čak i na poslovnog partnera. U ovom periodu vam se otvara neka prilika za put u inostranstvo ili saradnju sa takvom firmom.

Ljubav - Merkur u Škorpiji donosi vam poziv od osobe koja dolazi sa puta. To je neko ko ima skrivene mamere, ali će uspeti da vas zaintrigira. Ukoliko ste u braku, lepa je nedelja za zajedničko putovanje pored vode.

Zdravlje - Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija