• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar! Lavovi čuvajte se infekcija, Vage očekujte neprijatno iznenađenje

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar! Lavovi čuvajte se infekcija, Vage očekujte neprijatno iznenađenje

Podeli vest

Današnji dan mnogim horoskopsim znacima donosi probleme sa zdravljem i zanimljiva dešavanja u ljubavnom životu.

Evo šta su vam zvezde spremile: 

 

OVAN


LJUBAV: Ako vas interesuje kraća afera, to lako možete ostvariti. POSAO: Možda ćete morati da radite nešto što ste mislili da je već završeno. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Povoljan dan za one koji traže novu ljubav, ali ne i za one koji se nadaju stabilnosti već postojećeg odnosa. POSAO: Možete izgubiti bitne dokumente, vodite računa. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI


LJUBAV: Prilika za izlazak sa osobom koja vam se dopada, a ako takva osoba ne postoji, možete je naći na mestu zabave. POSAO: Uspeh onima koji se bave obrazovanjem. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK


LJUBAV: Bićete svima izuzetno privlačni. Ispitivaćete svoje opcije bez namere da se obavežete. POSAO: Finansijska situacija će vam se donekle popraviti. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LAV


LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba, ali ne i one s kojom biste želeli da doživite romansu. POSAO: Ovo je period u kome biste mogli da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Infekcija.

DEVICA


LJUBAV: Dan nije naročito povoljan za ljubav. POSAO: Situacija će se blago poboljšati i donekle stabilizovati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na probavu.

VAGA


LJUBAV: Bićete vrlo nervozni i ne možete očekivati da nađete duševni mir. Neprijatno iznenađenje. POSAO: Moguće je da ćete naći posao uz pomoć interneta. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA


LJUBAV: Intenzivna komunikacija sa više interesantnih osoba, najverovatnije preko neke od društvenih mreža. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoj smisao za lepo. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC


LJUBAV: Danas ćete imati nešto bolju komunikaciju sa partnerom, što će doprineti razjašnjenju konfuzne situacije. POSAO: Moguće promene karijere ili posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC


LJUBAV: Ako je vaša veza i malo nestabilna, danas bi moglo doći do većih promena. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i manipulacije novcem. Naplatićete dugovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA


LJUBAV: Teško možete ostvariti stabilnost, ali to ne znači da ne može biti povoljnih dešavanja. POSAO: Odličan dan za one koji se bave pružanjem usluga. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE


LJUBAV: Bićete povučeni ili će vam više prijati da provodite vreme sami, nego da tražite prilike za ljubav. POSAO: Moguć novčani priliv, ali i ulaganje u nekretnine. ZDRAVLJE: Alergija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija