• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

06:40

Dnevni horoskop za petak 10. novembar! Bikovima stiže novac, Device romantične, a evo ko flertuje sa kolegama

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 10. novembar! Bikovima stiže novac, Device romantične, a evo ko flertuje sa kolegama

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Merkur ulazi u Strelca, što znači da donosi pozitivan obrt za Strelčeve, Lavove i Ovnove.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju s nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja ili na nekom mestu zabave. POSAO: Moguće su manje promene. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim često dolazite u kontakt, ali ste ga doživljavali kao prijatelja. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak, pogotovo od nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Vodite intenzivan život, pogotovo na društvenim mrežama, i moguće je da ćete ostvariti značajna poznanstva na taj način. POSAO: Krenućete u nove projekte. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK

LJUBAV: Ako do sada niste našli ljubav, ni danas je nećete naći. POSAO: Razmišljaćete o promeni, jer vas profesionalna situacija frustrira, ali nećete je i napraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Mogući problemi za one koji rade u inostranstvu ili putuju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete romantični i spremni na avanturu, ali generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Promene u karijeri ili problemi s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Sklopićete nova prijateljstva ili ući u novi društveni krug, u kom će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Možete dobiti podršku okoline za svoje poslovne ideje. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete komunikativni i otvoreni, zbog čega će se stvoriti dobre šanse da doživite nešto lepo. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Kijavica.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete nekog privlačnog, ali s kim je teško ostvariti stabilnu vezu, ili će to za vas u ovom periodu biti nemoguće. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Flertovaćete s kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, a i oni će flertovati s vama. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite lepotom ili turizmom. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Dopašćete se nekome koga smatrate vrlo privlačnim. POSAO: Problemi pri svakom pokušaju da se postigne dogovor ili zaključi ugovor. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE

LJUBAV: Bolje da nemate velika očekivanja, jer se ništa značajno neće desiti. POSAO: Previše trošite, iako možda vaša ulaganja jesu opravdana. Ipak, pokušajte da prištedite. ZDRAVLJE: Dobro.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija