• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2023

23:20

Srodne duše Škorpija su ovih 5 horoskopskih znakova

Shutterstock

Horoskop

Srodne duše Škorpija su ovih 5 horoskopskih znakova

Podeli vest

U svetu astrologije, razumevanje kompatibilnosti je od suštinskog značaja za negovanje zdravih i dugotrajnih veza. Ovo su Škorpijine srodne duše...

Da li ste Škorpija, ili ste zaljubljeni u jednu? Škorpije su poznate po svojoj magnetski privlačnoj ličnosti, strasti i odlučnosti, a reč je o vodenom znaku kojim vlada asertivna i transformativna planeta Pluton. Škorpija lako privlači ljude, ali nisu svi horoskopski znaci savršeni za njih. Sledi lista onih sa kojima se najbolje slažu

Rak: Vodena veza

Rak, još jedan vodeni znak, deli duboku emocionalnu vezu sa Škorpijom. Oba znaka su intuitivna, empatična i razumeju međusobnu emocionalnu složenost. Njihova snažna emocionalna veza i zajednička želja za posvećenom vezom čine Raka odličnim parom za Škorpiju. Ovo uparivanje neguje partnerstvo koje neguje i voli.

Foto: pexels.com

Vodena veza sa Rakom

Ribe: Duševna veza

Ribe, treći vodeni znak, dopunjuju intenzitet i strast Škorpije. Oni dele duboku emocionalnu vezu, koja se često opisuje kao duhovna veza. Oba znaka su intuitivna, umetnički nastrojena i imaju spiritualnu stranu, te stvaraju harmoničan i empatičan odnos. Škorpija i Ribe razumeju potrebe jedni drugih i pružaju bezuslovnu podršku.

Jarac: Zemljina stabilnost

Dok znakovi Zemlje i vode često imaju kontrastne elemente, Škorpija i Jarac stvaraju jedinstvenu ravnotežu. Prizemljena i praktična priroda Jarca dopunjuje intenzitet Škorpije. Jarčevi cene Škorpionovu lojalnost i dubinu, dok se Škorpije dive Jarčevoj ambiciji i odlučnosti. Ova kombinacija donosi čvrsto, stabilno partnerstvo.

Devica: Uravnotežena veza

Devica, zemljani znak, unosi stabilnost i praktičnost u intenzivne emocije Škorpije. Device cene lojalnost Škorpije, a Škorpije poštuju Devičinu strast za detalje. Oni dobro funkcionišu zajedno, jer analitički um Device može da pomogne Škorpiji da stekne jasnoću u složenim situacijama. Ovo partnerstvo podstiče ravnotežu i rast.

Foto: Shuterstock

Sa Devicama u ravnoteži

Bik: Senzualni sklop 

Bik i Škorpija, oba fiksna znaka, imaju moćnu i senzualnu vezu. Privlače ih strast i intenzitet jednih i drugih. Bikova stabilnost i dubina Škorpije stvaraju vezu koja je i strastvena i posvećena. Zajedno uživaju u životnim zadovoljstvima i grade jaku osnovu za budućnost.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija