• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2023

08:40

Dnevni horoskop za subotu 11. novembar! Blizanci imaju sreću u potrazi za ljubavlju, Devicama stiže priliv novca

Freepik.com

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 11. novembar! Blizanci imaju sreću u potrazi za ljubavlju, Devicama stiže priliv novca

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljivu subotu, ali će Vagama najviše biti potaman.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Nećete imati sreće u traženju trajne ljubavi, ali lako možete upoznati nekog novog ko će vas privući. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK

LJUBAV: Nemiran porodični život i mogući konflikti sa partnerom ako živite zajedno. POSAO: Povećana aktivnost i problemi u privatnom i posebno porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete posebno elokventni, što će vam pomoći u potrazi za ljubavlju. POSAO: Popularnost i dopadljivost će vam porasti, pa to možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Možda ćete sresti tajnu simpatiju, ali verovatno ništa bitnije od toga. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti, kao i dobit od bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Shutterstock

ljubavni par

LAV

LJUBAV: Ljubav će vam biti najbitnija, a neko će se sigurno zaljubiti u vas jer su u ovom periodu vaše draži posebno naglašene. POSAO: Bićete zadovoljni kako stoje stvari. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

LJUBAV: Uživaćete u društvu nekoga ko vam se dopada, ali taj odnos možda neće napredovati dalje od razgovora. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

VAGA

LJUBAV: Što je veće društvo kojim se okružujete, to su veće šanse da nađete ljubav. POSAO: Povoljno vreme za one čiji posao zavisi od pripadnosti grupama i asocijacijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete kratak fitilj, što će imati negativan uticaj na vaš ljubavni život; posebno ako ste već u vezi. POSAO: Radićete nešto što podrazumeva fizički napor. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Freepik.com

ljubavni par

STRELAC

LJUBAV: Posebno nepovoljan period za zajednički život s partnerom jer će biti vrlo nervozan i svadljiv. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Teško da ćete moći da uspostavite harmoničan odnos sa bilo kim u ovom periodu, pa i sa partnerom. POSAO: Moguć sukob sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Problemi i nervoza će se gomilati. Budete svesni eksplozivnosti situacije, posebno ako ste u braku. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE

LJUBAV: Bićete u kontaktu sa osobom koja vam se dopada, ali ste previše zatvoreni da biste iskoristili tu priliku. POSAO: Problemi za one koji se bave administracijom. ZDRAVLJE: Infekcija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija