• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2023

06:37

Dnevni horoskop za petak 17. novembar! Škorpije idu na sve ili ništa, Blizancima fali uzbuđenje, a kada je u pitanju novac...

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 17. novembar! Škorpije idu na sve ili ništa, Blizancima fali uzbuđenje, a kada je u pitanju novac...

Podeli vest

Što se poslovnog i novčanog dana tiče, ovaj petak nije baš pogodan ni za jedan horoskopski znak.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Ne znate za sredinu, zbog čega s vama nije lako biti. POSAO: Kasno ćete shvatiti da niste uložili u ono što je trebalo, a možete i izgubiti novac. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

BIK

LJUBAV: Vi ste strastveni, ali pasivni. Niste osoba koja brzo dela, pa šanse mogu da promaknu čak i kada su prisutna osećanja. POSAO: Moguć gubitak posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Čeznete za malim uzbuđenjima. POSAO: Možda ćete imati ideju da radite sa grupama ljudi ili nešto što podrazumeva društveni angažman. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Stidljivi ste i zbog toga često ostajete neprimećeni, posebno baš kod one osobe koja vam se dopada. POSAO: Promene ili briga u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Onima koji su za vas zainteresovani treba da bude jasno da vi ne padate na banalne komplimente. POSAO: Blokada ili neka prepreka. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Brak za Device često dolazi kasnije, jer oprezno birate partnera. Treba da budete još oprezniji nego inače. POSAO: Pozitivan trend u ovoj sferi se nastavlja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vi ste ljupki, ali vam nije lako da otvoreno pokažete simpatije, zbog čega će vam biti teško da uspostavite perspektivan odnos. POSAO: Imaćete finansijskih briga. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ne želite ništa polovično i zbog toga vam nije lako da nađete osobu za sebe. Vi hoćete ili sve ili ništa. POSAO: Možete naići na više prepreka. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Vi ste racionalna osoba i sa vama će lako izaći na kraj svako ko je razuman i ko ima na umu širu sliku. POSAO: Morate pokazati strpljenje, jer neće sve ići glatko. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Cenite to kada drugi u vama prepoznaju misaonu prirodu i dubinu osećanja koju posedujte a koju nije lako uočiti. POSAO: Ne pozajmljujte novac. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Rešavate sve kroz prijateljski razgovor, ali samo dok partner nema prevelika očekivanja i ne vrši pritisak. POSAO: Bez promena ili naročitih događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Čekate da vam se stvari dese umesto da aktivno težite ka onome što želite da se desi. POSAO: Moguć je ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Infekcije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija