• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2023

23:20

4 horoskopska znaka koji su savršen 'materijal' za muževe!

Freepik.com

Horoskop

4 horoskopska znaka koji su savršen 'materijal' za muževe!

Podeli vest

Ova četiri horoskopska znaka poseduju različite kvalitete i karakteristike koje mogu da budu ključne u izgradnji snažne i trajne veze.

Da li ste se ikada zapitali kako zvezde utiču na vašu ljubavnu priču? Ako ste u potrazi za stalnim životnim partnerom, onda bi svet astrologije možda mogao da vam pomogne. Slede četiri horoskopska znaka koji su poput bračnih superheroja.

Rak

Najbolji muževi su u znaku Raka. Oni se ne boje obavezivanja, spremni su da grade život sa ženom koju vole, posvećeni su i verni. Njihova osećanja su tako duboka, a njihova senzitivnost tako snažna, da nikada ne morate da brinete da će vatra među vama utihnuti, dokle god ste zajedno. Oni su ponekad malo – pa, Rakovi. Ali vaše primedbe će se odnositi na sitnice tipa na koga je red da iznese đubre i opere sudove i nikada nećete doći u situaciju da očajavate zbog toga što ne znate da li ćete ostati zajedno, ili da li vas je prevario na poslovnom putovanju. Sa njim ćete imati stabilan porodični život.

Foto: Shuterstock

Vaše primedbe će se odnositi samo na sitnice

Vaga

Oni su odlični partneri, jer im je ljubav veoma važna. Vage su neodlučne, ali kad se jednom odluče, one se onda više ne dvoume i sto posto su posvećene odnosu, u koji unose balans i harmoniju. Muškarci Vage posvećeni su od prvog dana, brižni su i nežni i sanjaju više nego što su verovali da su sposobni. Oni su odlični očevi, glas razuma u teškim periodima, snaga i oslonac. I voleće vas svim srcem, prihvatajući sve što ide uz vas, uključujući i stvari koje ga izluđuju.

Škorpija

Iznenađujuće visoko se kotiraju muževi Škorpije, ako ste mislili da su oni suviše ljubomorni i mračni. Ali to je baš ono što ih čini dobrim partnerima, jer na suprotnom kraju od njihovog kapaciteta za zavisnost, stoji lojalnost i posvećenost. Oni se obavezuju zauvek i veoma su zaštitnički nastrojeni i biće na vašoj strani uvek i na svaki način. Škorpije su partneri i prijatelji do kraja života, ali one nisu dobar izbor za bilo koju ženu – samo za onu koja traži – i daje – pravu ljubav, pravu iskrenost i potpunu povezanost, pripadnost i lojalnost.

Foto: Shutterstock

Blizanac je najbolji prijatelj i najstrasniji ljubavnik

Blizanci

Uprkos svojoj reputaciji nestalnih i nestabilnih, Blizanci umeju da budu neverovatno solidni partneri. Pre svega, oni imaju potrebu za partnerstvom, za nečijim stalnim prisustvom u svom životu, više od većine ostalih znakova. Blizanci nadoknađuju svoje slabosti tražeći snagu i oslonac u drugima i kada nađu partnerku koju zaista vole i poštuju, oni će biti uvek ponosni na nju. Najbolje se slažu sa onima koji su im inspirativni, ili koji su razumniji i manje emotivni od njih. Blizanac je najbolji prijatelj i istovremeno najstrasniji ljubavnik, kada je posvećen ženi koju voli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija