• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2023

22:00

Za kakvim partnerom čeznete otkriva numerologija! Zavirite u tajne srca

Freepik.com

Horoskop

Za kakvim partnerom čeznete otkriva numerologija! Zavirite u tajne srca

Podeli vest

Godina vašeg rođenja pokazaće vam za kakvim to partnerom tragate i o kakvoj osobi maštate...

Saberite sve cifre koje čine vašu godinu rođenja dok ne dođete do jednocifrenog broja. Na primer, rođeni ste 1986. godine. Saberite sve brojeve: 1+9+8+6=24 i nastavite da sabirate: 2+4=6. Dakle, vaš broj je 6 i pod njim pronađite kakvog partnera želite pored sebe.

Broj 1

Vi želite inteligentnog partnera sa kojim možete da vodite zanimljive razgovore. Moguće je da čak podsvesno žudite za nekim pametnijim od vas, jer to vam je neka vrsta izazova. Volite nove i nepoznate situacije, a rado i učite nešto novo. Partner koji vam nikako ne odgovara je neko tvrdoglav i isključiv. Potrebni su vam oslonac i podrška. Vaš idealan partner mora da je dobar govornik koji govori gramatički ispravno. Takođe, treba da želi mirnu ljubav bez nekih velikih oscilacija i drame.

Foto: pexels.com

Jedinicama su potrebni oslonac i podrška

Broj 2

Reagujete isključivo na emocije, zato priželjkujete vrlo osećajnog partnera kome neće biti problem da otvoreno izražava ljubav i pokazuje emocije. Od partnera očekujete da vam stalno pokazuje ljubav i neguje vaše samopouzdanje. Nikako ne volite grube ljude, pa to ne trpite ni kod partnera. Tražite pažnju, nežnost, ljubav.

Broj 3

Vi ćete za pravu ljubav sve da učinite, ali i očekujete mnogo i od partnera. Očekujete bezuslovnu ljubav i toleranciju, očekujete ideal ljubavne veze. Iako to u današnje vreme može biti vrlo teško naći, ipak - nije nemoguće. Ako uspete i nađete takvog partnera, živećete kao u bajci.

Broj 4

Vi želite nekog sličnog sebi, nekoga vrlo odgovornog i pomalo tradicionalnog. Partner koji bi bio ostvarenje vaših snova mora da bude pošten i marljiv, neko na koga ćete se moći da se oslonite i ko će da ceni vaše osobine. Za vas nikako nisu odnosi puni drame, vi volite da znate na čemu ste.

Foto: Shutterstock

Četvorke su ljubitelji tradicije

Broj 5

Vaš idealan partner mora da bude vesele naravi, pričljiv, zanimljiv i inteligentan. Od njega očekujete preuzimanje inicijative, ugodna iznenađenja, smeh, zabavu... Oni u čijem društvu vam je dosadno ili koji pokušavaju da ograniče vašu slobodu nikako nisu za vas i ta veza ne bi dugo trajala. Takođe, niste skloni raspravama.

Broj 6

Vi sanjate o šarmantnom, lepom i poželjnom partneru koji će vam pružiti sve blagodeti udobnog života. I niste jedini, svi to žele. Ali važno je da vam takav partner pokazuje ljubav, pažnju i solidnu dozu erotike. Seks vam je jako važan aspekt života. Priželjkujete nekoga sa kim ćete imati dobar brak, stabilne finansije, divno uređen dom, decu, raskošan društveni život...

Foto: Freepik.com

Sedmice ne vole ljubomoru i posesivnost

Broj 7

Vas ne može da zadovolji ništa manje od izuzetno inteligentnog partnera sa kojim možete da vodite filozofske razgovore i da analizirate sve i svašta. Uz to, očekujete iskrenu i duboku ljubav, bez sumnji, ljubomore i posesivnosti. Nikakav oblik ograničavanja ne biste mogli da podnesete, jer ste otvorenog uma, pa to očekujete i od druge strane.

Broj 8

Idealan partner za vas mora da bude snažnog karaktera i uspešan na poslu, jer vam je potrebna zaštita i osećaj sigurnosti. Treba vam oslonac u životu i autoritet koji vodi i postavlja granice. Treba vam neko dominantan, ali ne tip diktatora. Fizički, trebalo bi da je krupnije građe, upečatljiv. Želite nekoga u čijem zagrljaju ćete se osećati opušteno i toplo, kao da ste došli u svoj dom.

Broj 9

Vi definitivno čeznete za ogromnim količinama ljubavi i nežnosti, a to ste spremni i da pružite partneru. Potreban vam je neko ko će vas podstaći da se otvorite, jer ste po prirodi vrlo suzdržani. Potreban vam je partner koji neće iskoristiti vaše poverenje i izdati vas, već će biti odan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija