• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

03.12.2023

06:35

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Škorpijama transformacija u ljubavi, Vagama luda životna avantura, a ovaj znak će procvetati od maja

Shuterstock

Horoskop

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Škorpijama transformacija u ljubavi, Vagama luda životna avantura, a ovaj znak će procvetati od maja

Podeli vest

Saturn, planeta koju astrolozi nazivaju gospodarem karme, plovi u Ribama do 2026. godine, a donosi velike promene za Strelčeve, Ribe, Blizance i Device. Saturn u Ribama nagoveštava kosmički preokret u nama samima, ali i na globalnom nivou. Jupiter, planeta sreće, nakon 12 godina ulazi u Blizance, gde će doneti veliku sreću za Blizance, Vodolije i Vage. Predstavljamo vam godišnji horoskop za 2024. godinu za naredna 4 horoskopska znaka, a naredne nedelje za ostale znakove Zodijaka.

LAV

Posao - Pošto ćemo u Novu godinu ući sa retrogradnim Merkurom, nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom. Isto tako ćete smatrati da vam se uloženi novac nije isplatio. Međutim, to je privremeno stanje koje će da prođe sredinom januara. Saturn u Ribama do 2026. godine donosi vam čudne odnose na poslu u kojima će vam mnogi saradnici tražiti pomoć. Radićete sa osobama koje vam često stavljaju svoja osećanja u prvi plan, a posao na poslednje mesto. Jupiter 26. maja ulazi u Blizance, što je odlična vest za Lavove, tako da očekujte veliku podršku prijatelja i mogućnost ostvarivanja snova u drugom delu 2024. godine. Preko iskrenog prijateljstva ćete moći da dobijete neku uslugu koja će vam značiti u ciljevima u karijeri. Merkur će u toku 2024. godine biti retrogradan u avgustu, novembru i decembru, tako da su to periodi kada ne treba da se zalećete sa ulaganjima. Pluton u Vodoliji od 21. januara ukazuje na novu eru u odnosima, naročito ako imate poslovno partnerstvo koje traje godinama. Nešto će suštinski bitno morati da se menja, a vi nećete trpeti bilo kakve pritiske, tako da će doći do nekog vida reforme. Ovo je bitno za sve Lavove koji partnerski zarađuju novac ili se oslanjaju na osobu u poslu. Dakle, 2024. godina nagoveštava period kada ćete lakše ostvarivati svoje snove iako do maja tako neće izgledati tako.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav - Pluton u Vodoliji od 21. januara nagoveštava prekretnicu kada su pitanju partnerski odnosi, naročito ako ste u braku. U odnosu sa voljenom osobom sloboda će biti najvažnija. Uran u Biku donosi takođe drastične promene svim Lavovima koji žive sa patnerom ili su u braku. Ljubavni odnos ima tendenciju da trpi zbog posla, a zapravo je istina da nešto drastično mora da se menja. Ni vi, a ni partner nećete postići ništa ako dodatno budete zatezali odnos ili nametali stavove. Potrebno je da zbog Uranove i Plutonove pozicije jedno drugom date više prostora i vremena. Pošto Jupiter, vladar vašeg petog polja ulazi u Blizance, to nagoveštava mešanje ljubavi i prijateljstva. Mnogi Lavovi imaju šasnu da se zaljube u dugogodišnjeg prijatelja. Prijateljska baza će biti idealna podloga za novu romansu koja može da vam obeleži drugi deo 2024. godine.

Zdravlje - Od maja 2024. Lavovima će biti bolje na snima poljima, pa i na zdrastvenom planu. Početkom godine imaćete kostobolje, a u drugom delu februara probleme sa crikulacijom. Ali drugi deo godine nagoveštava stabilnije zdravstveno stanje pod uticajem Jupitera u Blizancima.

 

Foto: Freepick

 

 

DEVICA

Posao - Pošto je Merkur vaša vladajuća planeta, a on će u Novoj 2024. godini biti retrogradan do 3. januara, a to znači da ćete imati uzaludna očekivanja od nekih poslovnih ambicija. Nećete imati utisak da se išta pomerilo napred u Novoj godini jer će Merkur da uspori realizaciju bilo kakvih pregovora. To je veoma važno jer ako nameravate da menjate posao, onda treba da znate da ne treba da mislite ništa do sredine januara jer će situacija tek tada biti jasnija. Zbog uticaja Saturna iz Riba do 2026. godine, u fazi ste kada morate da preuzmete ozbiiljnu odgovornost na radnom mestu jer će vam se nametati takve situacije u kojoj ćete morati da se ponašate odgovorno. Imaćete utisak da ste pod većim pritiskom jer će se vaši poslovni potezi posmatrati. Isto tako, Satun u Ribama može da uslovi prekid dugogodišnjeg poslovnog partnerstva koje ste imali na radnom mestu. Zbog toga će biti prelomnih odluka što se tiče poslovne saradnje. Jupiter, planeta sreće, ulazi u Blizance 26. maja u vaše polje karijere i donosi vam potrebu da budete promovisani na poslu, jer ćete smatrati da zaslužujete bolju poziciju u karijeri nego što je trenutno imate. Merkur će biti retrogradan u avgustu, novembru i decembru tako da su to periodi kada ne treba da donosite važne poslovne odluke. Jupiter i Uran iz Bika iskoristite da u prvoj polovini 2024. godine usvojite nove metode rada koje će od vas zahtevati dodatno obrazovanje, ali će vam značiti u budućem periodu.

Ljubav - Zbog uticaja Saturna u Ribama sve Device koje su u braku shvataju da se taj odnos puno promenio već tokom 2023. godine. Moguće je zahlađenje u odnosima ili jednostavno podizanje odnosa na nov nivo jer imate potrebu da budete fokusirani više na sebe i svoje potrebe. Pojedine Device lako mogu da donesu odluku o razvodu ili razlazu jer će Saturn da ih stavi na razne životne testove koji će rezulirati time da određene osobe moraju nestanu iz njihovog života. Ukoliko ste slobodni, u prvoj polovini februara će biti lakog flerta na radnom mestu. Takođe, slobodne Device mogu da očekuju poznanstvo sa osobom koja ima veliko životno iskustvo ili postoji neka razlika u godinama. To je osoba koja može da vam promeni pogled na život.

Foto: Shutterstock

 

 

Zdravlje - Zbog uticaja retrogradnog Merkura veoma je važno da pred Novu godinu ne preterate sa nezdravom hranom jer nećete voditi mnogo računa o sebi. Jupiter u Blizancima od maja 2024. godine donosi vam povremeno zanemarivanje zdravlja zbog poslovnih dešavanja, tako da je bitno da poradite na zdravijoj ishrani i navkama.

Pročitajte godišnji horoskop i za prva četiri horoskopska znaka klikom na ovaj link.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Iako vam sam početak 2024. godine neće delovati obećavajuće, spremite se za jednu ludu avanturu. Venera u januaru u Strelcu ukazuje da ćete biti avanturistiučki raspoloženi iako ćete zbog uticaja sezone Jarca biti opterećeni porodičnim problemima. Januar i februar nisu meseci kada treba da se bavite bilo kakvim ulaganjem u nakretnine, niti da razmišljate o podizanju kredita. Mars i Venera od sredine februar donose veliko olakšanje, tako da će teret koji budete osećali u januaru konačno da padne. Treba napomenuti da Saturn gazi kroz vaše šesto polje od marta 2023. godine, što je verovatno već uslovilo velike poslovne promene. To nagoveštava novi sistem rada, nove kolegeijalne odnose, ali vas i umara jer morate da radite više nego što biste želeli. Koliko god da budete radili do fabruara 2026. godine imaćete utisak da nije dovoljno, jer će se od vas očekivati više. Mnoge Vage odlučiće da promene posao u intervalu od predstojeće dve godine, a pojedine su to već i uradile. Vaš posao u narednom periodu zahteva prisutnost u svim poslovnim segmentima, a to će vam smetati jer ima manje prostora za opuštanje. Jupiter 26. maja ulazi u Blizance, što je lepa vest za sve Vage, jer se aktivira vaše polje inostranstva i saradnje sa stranim firmama. To će usloviti daleka putovanja i otvaranje novih opcija za saradnju. Ako se bavite izdavaštvom, turizmom ili recimo prosvetom, drugi deo 2024. godine će biti odličan. Jupiter u Blizancima doneće vam protekciju od maja, pa ćete lakše ostvarivati snove. Pluton u Vodoliji od 21. januara ukazuje na poboljšanje finansijske situacije koja je bila pred krahom zbog njegove pozicije u Jarcu. Ukoliko želite da dobijete sponzorstvo ili rešite pitanje nasledstva, to treba da radite do maja 2024. godine.

Ljubav - Vage koje su razvedene ili raskinule dugogodišnju vezu imaće priliku pod uticajem Jupitera u Blizancima od maja da upoznaju sledećeg partnera. To će biti osoba koja je mladolika i komunikativna. Zauzete Vage će u Novoj godini voditi zamarajuće rasprave oko raspodele porodičnih obaveza i verovatno finansija. Febauar donosi nove prilike za poznanstva i početak romanse koja će da započne iz iskrenog prijateljstva. Kada Jupiter uđe u Blizance 26. maja imaćete priliku i da se zaljubite jer ćete biti poletni i spremni za novi emotivan odnos. Takođe, Jupiter u devetom polju donosi vam šansu za daleka putovanja sa osobom do koje vam je stalo. Sve u svemu, očekuje vas uzbudljiva godina od maja sa novim mogućnostima i poznanstvima.

Zdravlje - Početkom Nove godine nećete se osećati najbolje jer će vam Mars iz Jarca oduzimati energiju, pa ćete biti skloni kostoboljama. Od februara već dolazi poboljšanje, ali zbog Saturna u Riba vi morate da postanete osoba koja usvaja zdravije životne navike. To će dratsično da se menja u ciklusu koji traje do 2026. godine, tako da nije isključeno da se oslobodite nezdravih navika, kao što su alkohol, duvan i loša ishrana.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Nova godina će vam početi u znaku novih pregovora i poziva kojih će biti već u prvim nedeljama januara. Zbog retrogradnog Merkura treba da se čuvate pogrešnih prijateljskih saveta oko posla, jer oni neće biti ispravni. Pluton 21. januara ulazi u Vodoliju i za vas donosi veliku promenu na svim životnim poljima, jer obaveze više nećete doživljavati kao okove i teret, pa će to biti vid ličnog oslobođenja. Na poslu ćete postati osoba koja je oslobođena prošlih, pogrešnih navika i počećete da dajete sebi više slobode na poslu. Do maja 2024. godine pokušavaćete da unapredite poslovno partnerstvo koje imate, a onda u drugom delu godine radićete na tome da dobijete sponzorstva. Drugi deo godine je generalno bolji za raspolaganje tuđim novcem i dobijanje sponzostva za željene projekte. Saturn u Ribama vam odgovara, pa ste spremni za ozbiljne odgovornosti i znaćete kako treba da se postavite u poslu. Generalno gledno, do 2026. godine vi ste u periodu sporog, ali sigurnog progresa koji neće izostati. Jedino će vas nervirati to će za određene ciljeve trebati više vremena nego što ste očekivali. Veoma je važno da u februaru i martu ne pokleknete na poslu pod pritiskom porodičnih dešavanja, koja će umanjiti fokus na poslovne obaveze. U drugom delu marta možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će zhatevati kreatvnost od vas. Saturnova pozicija nudi vam mogućnost sporo, ali sigurno da napredujete u postojećoj firmi.

Foto: Freepick

 

 

Ljubav - Uran iz Bika doneo puno krize, kulminacija i distanciranja već u prethodnom periodu. Ukoliko ste u braku, shvatate da vaša posesivnost ne vodi ničemu, jer vas Uran iz Bika uči da je sloboda najvažnija i da odnos može da opstane jedino ako se i vi prilagodite partnerovim potrebama. Možda će vam biti najteža lekcija u ljubavi upravo to kako da uskladite svoje viđenje emocija sa tim kako ih doživljava osoba do koje vam je stalo. Garancija za bilo kakve odnose neće biti, ali Saturn iz Riba itekako vam nudi mogućnst da upoznate jednu osobu koja je emtovina, saosećajna, ali dobra za vas u narednom periodu. Ukoliko ste u braku, koji je već duže vreme na klimavim nogama, znajte da Uran iz sedmog polja lako može da donese krah. Potreba za oslobođenjem će biti velika, a pojedine Škoprije će se neprijatno iznenaditi partnerovim potezima. Isto tako, zbog uticaja Urana iz Bika pojedine Škoprije će se najbolje osećati same, tako da ćete iznenaditi sami sebe novim potrebama koje ranije niste imali. Mart mesec je dobar momenat za početak nove romanse. Retrogradni Merkur u avgustu, novemrbu i decembru stavlja na test vaša prijateljstva, tako da ćete saznati ko su vam iskreni prijatelji.

Foto: Freepick

 

 

Zdravlje - Pluton u Vodoliji možda vam donese probleme sa zglobovima i cirkulacijom. Kada Jupiter izađe iz Bika u maju, imaćete više motiva da popravite način ishrane i dovedete liniju u red. Dakle, u drugom delu godine ćete biti zdravstveno stabilniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu
Hronika

Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.Z. (67) sa prebivalištem u Banatskom Novom Selu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

14.04.2024

19:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija