• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

08:50

Dnevni horoskop za subotu 2. decembar! Ovnovi pronalaze srodnu dušu, a Vagama pomoć uticajnog prijatelja

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 2. decembar! Ovnovi pronalaze srodnu dušu, a Vagama pomoć uticajnog prijatelja

Podeli vest

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan, a Ovnovi imaju povoljan period za ljubav, a Rakovi su spremni za velike promene na poslu.

OVAN

LJUBAV: Povoljan period za ljubav, pronaći ćete srodnu dušu ili bar nekog s kim ćete se dobro zabaviti. POSAO: Moguće manje finansijske teškoće, ali inače bez problema. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Stara ljubav će se vratiti u vaš život ili ćete patiti za nekim iz prošlosti ko više nije zainteresovan za vas. POSAO: Nije vam do rada, a obim posla se ne smanjuje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Srešćete više osoba koje će vas privući. Svi će vam delovati dovoljno privlačno da osvoje vaše srce. POSAO: Bez promena, nastavlja se postojeći trend. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola. POSAO: Doživeli ste velike promene, a ako niste, onda ćete ih sigurno na nekom nivou priželjkivati. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

LAV

LJUBAV: Imaćete velika očekivanja sa razlogom jer osećate da se može desiti nešto značajno. POSAO: Budite obazriviji pri baratanju kako svojim, tako i tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Vaša privlačnost će porasti, kao i vaš interes da nađete ljubav. POSAO: Moguće je da ćete pokrenuti sopstveni biznis i dobiti pomoć ženske osobe u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Vi uživate u lepoti, koja vas inspiriše na ljubav. Zato vam je bitno da uvek budete okruženi lepim. POSAO: Moguća je pomoć prijatelja ili nekog ko ima uticaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Lepota i privlačnost će zračiti iz vas i doneti vam ljubav osobe koja vam se dopada. POSAO: Rešavaćete neke pravne ili formalne probleme u karijeri. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Svež start u ljubavnom životu. POSAO: Vaša energija ume da bude izazovna kada su u pitanju lični odnosi, ali daje odlučne rezultate u poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Može se desiti da ostvarite vezu koja neće dobro uticati na vaš društveni status. POSAO: Negativne promene će se nastaviti i nećete uspeti da pronađete oslonac. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo je vreme kada možete naći ljubav ili se čak formalno obavezati ako imate partnera. POSAO: Moguće je da ćete raditi dva posla istovremeno. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

RIBE

LJUBAV: Ima dosta onih koji su zainteresovani za vas, ali vi to nećete primetiti ako vam se ne nacrta. POSAO: Jako dobar period za posao, možete ostvariti uspeh. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12