• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2023

10:10

Ljubavni horoskop do 9. decembra! Bikovi ulaze u sjajan period za zaljubljivanje, a evo zašto Vodolije treba da izbegavaju flert

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 9. decembra! Bikovi ulaze u sjajan period za zaljubljivanje, a evo zašto Vodolije treba da izbegavaju flert

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv ljubavni period, ali bi Vodolije ipak trebalo da budu na oprezu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Ove sedmice bićete sposobniji da održite stabilnost veze. U prethodnom periodu ste trčali za uzbuđenjima i niste marili za to kako se partner oseća, ove ćete pak morati da "peglate" dosta toga ako želite da budete u vezi.

BIK

Ulazite u sjajan period za ljubav i sigurno ćete imati prilike da se zaljubite, uživate u društvu nekog ko vam je drag i da budete srećni sa osobom koju volite. Mogući su i drugi srećni događaji koji će dodatno da začine stvari.

BLIZANCI

Za vas se nastavlja pozitivan trend u sferi ljubavi. Posle kraćeg perioda moguće nestabilnosti, opet ćete uživati dobru sreću u sferi ljubavi. Moguće je lepo ljubavno iskustvo i fizički kontakt sa izabranom osobom.

RAK

Izgleda da ćete ove sedmice izaći iz čaure i opčiniti svakoga ko vas upozna. Divno ćete se zabavljati i svesno biti u potrazi za ljubavlju, jer ćete imati jak instinkt u vezi s tim. Imaćete i priliku da flertujete sa nekim ko vam se dopada.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

Ovo neće biti preterano uzbudljiva nedelja za vas. Energiju ćete ulagati u iščekivanje nekih lepih budućih događaja, a do tada ćete se baviti sobom i svojim okruženjem. Imaćete lep porodični život ako već imate porodicu.

DEVICA

Ovo će definitivno biti "vaša" nedelja. Iako inače niste neko ko mnogo izlazi, ove nedelje ćete se pojaviti na više mesta zabave ili nekih okupljanja, gde ćete imati priliku da upoznate nekoga ko će vam se mnogo dopasti.

VAGA

Loš period je iza vas, pa ako ste izdržali i uspeli da sačuvate svoju vezu, to je za sve čestitke. Od ove nedelje ćete biti mnogo opušteniji, jer nećete toliko morati da se trudite kako biste održali harmoniju u odnosu već će se stvari spontano, pozitivno odvijati.

ŠKORPIJA

Vest od voljene osobe, flert ili čak izjave ljubavi. Imaćete više različitih opcija, a moguće je i da će vam se dopasti neko koje dosta mlađi od vas. U svakom slučaju vi kanališete energiju ljubavi i zbog toga ćete imati mnoštvo ponuda i prilika za istu.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

Vaš život je dosta orijentisan na obaveze i posao u poslednje vreme, a malo na zabavu ili ljubav. Ni ove nedelje neće biti znatno drugačije, iako biste mogli sresti nekog ko će vas bar za kratko inspirisati na to da zaboravite na obaveze.

JARAC

Sjajno ćete se osećati i poraditi na svom imidžu i uopšte pojavi. Vaša privlačnost će doći do izražaja i to niko neć moći da spori. Čak ćete biti i pomalo koketni, pa će sve to izazvati vrlo pozitivnu reakciju kod osoba u okruženju.

VODOLIJA

Ova nedelja bi mogla biti razočaravajuća za vas iako se ne može reći da se ništa neće dešavati na planu ljubavi. Ipak, ono što se bude dešavalo moglo bi izazvati izvesno moralno trpljenje kod vas, pa izbegavajte flert ako ste već u vezi ili braku.

RIBE

Moguće je da ćete ući u neku nedefinisanu varijantu sa nekim ko vam je prijatelj. Takođe, možda ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti na poslu ili preko posla. Svakako će biti flerta sa osobama s kojima bi trebalo da imate samo profesionalan odnos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija