• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

22:40

Izaberite kamen i poruku koju vam šalje! Jaspis donosi uspeh, a opal... (FOTO)

Shutterstock

Horoskop

Izaberite kamen i poruku koju vam šalje! Jaspis donosi uspeh, a opal... (FOTO)

Podeli vest

Saznajte koje tajne poludrago kamenje otkriva o vašoj ličnosti i zabavite se...

Kristaloterapija, popularna disciplina o uticaju kristala na život ljudi, što iz zabave, što iz želje da se sazna nešto više o njoj, ima sve više poklonika. Prema nekim istraživanjima, uz dnevni i nedeljni horoskop, tumačenja o moćima poludragog kamenja i kristala i koja vrsta donosi boljitak kojim astrološkim znakovima najčitanije su teme u dnevnoj štampi i na portalima.

Izaberite jedan od kamenova i saznajte poruku.

Foto: printscreen Twitter

 

Opal

Zovu ga još i "mesečev kamen". Njegov izbor ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite i zaboravite na probleme. Potrebno vam je vreme da sredite svoja osećanja. Bilo bi najbolje da narednih nekoliko dana i nedelja odete na kratak odmor.

Malahit

Ovaj izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promene. Možete iskusiti i preživeti velika iznenađenja. Zvezde su vam naklonjene.

Sunčev kamen

Vi ste veliki optimista. Čeka vas lepa budućnost. Za zdravlje je bolje da češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sunshine (@cepdojluk)

 

Opsidijan

Podsvest pokušava da vam kaže da je došlo vreme promena. U narednim danima treba da se trgnete i korak po korak menjate navike. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite jer bi to moglo da bude razlog svađe sa bliskim osobama.

Hovlit

Uvek ste na oprezu. U svakoj raspravi spremni ste da razumete argumente protivnika. I to vam daje sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih uglova. Osetljivi ste, ali odlično razumete šta drugi pokušavaju da vam kažu. Ono što zamislite to će se ostvariti.

Jaspis

Veseli ste i optimistični. Za vas je važno da se život i dalje nastavlja kao lepa igra. U narednih mesec dana ne bi bilo loše da planirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje. Vreme je povoljno za to. Šta god da započnete u ovo vreme, smeši mu se uspeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija