• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

22:40

Dame rođene u ova 3 horoskopska znaka su najvatrenije u krevetu!

Freepik.com

Horoskop

Dame rođene u ova 3 horoskopska znaka su najvatrenije u krevetu!

Podeli vest

Dok pričaju, hodaju, smeju se, one su seksi. A zamislite ih tek u spavaćoj sobi.

Na energiju i strast koje neka dama poseduje veliki uticaj ima i njen horoskopski znak, a najstrastvenije žene rođena su u ova tri znaka Zodijaka.

Škorpija

Imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna priroda je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks s njom uvek je uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Da biste zapalili njenu varnicu nekad je dovoljno nasmejati se na određeni način, uputiti joj 'značajan' pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi jer ona promašaje ne prašta.

Ovan

Žena Ovan voli fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Njen seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Foto: Freepik.com

Pored Ovnice nikad niste 'mirni'

Žene u ovom znaku su izuzetno strastvene što rado i često pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov libido povezan s nestašnošću i željom za zabavom, piše 24 sata.

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen libido je uvek na nivou.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali ste oboje svesni da vas mami i indirektno aludira na seks. Kako je njen seksualni poriv fizičke prirode, obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa i senzualnu masažu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija