• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2023

14:50

Vaga otmenošću, Bikovi muževnošću, a tek Jarčevi... Otkrijte čime zavodi svaki horoskopski znak

freepik

Horoskop

Vaga otmenošću, Bikovi muževnošću, a tek Jarčevi... Otkrijte čime zavodi svaki horoskopski znak

Podeli vest

Svaki horoskopski znak ima "ono nešto" čime obara sa nogu, a kada su u pitanju Rakovi, to je bez sumnje njihova osetljivost.

Kada žele da osvoje suprotan pol, svaki horoskopski znak primenjuje svoje "tajno oružje", a evo i kako:

Ovan 

Visina i sportska građa su ono što uglavnom krasi muškarca rođenog u znaku Ovna. Ukoliko i nije tako, tada pažnju privlači vrlo mladolikim izgledom, sportskim oblačenjem i pomalo opasnim izgledom.

Držanje je dostojanstveno, hod ubrzan, a posebno privlačni su široki osmeh i prodoran pogled. Ovan je tokom razgovora direktan, priča bez mnogo okolišanja i ostavlja utisak osobe sigurne u sebe.

Bik

Muškarac rođen u ovom znaku je izuzetno muževan, što je ženama neodoljivo. Jake je građe, vrlo šarmantan, ugodan i zavodljiv.

Ponekad se oblači po poslednjoj modi, ali neki predstavnici Bikova skloniji su pomalo boemskom izražavanju i moda im ne znači puno. Bez obzira na to, uvek su pristojni i džentlmenski nastrojeni prema pripadnicama nežnijeg pola.

Blizanci

Visina, vitkost, svetlija kosa i pomalo dečački izgled, čak i u starijoj dobi - to je ono što često krasi muškarca rođenog u znaku Blizanaca. Vrlo je komunikativan, zabavan i zna osvajati žene svojim šarmom.

Muškarce rođene u ovom znaku ljudi vole da vide u društvu, jer imaju osećaj kao da ih dugo poznaju, iako su ga možda tek upoznali. Duhoviti su, vole druženja i baš uvek su spremni na neku avanturu.

Rak

Tu se radi o mirnim i pomalo usporenim tipovima, koje žene privlače osećajnošću, nežnošću i dubinom emocija, što se na prvi pogled možda ne bi reklo, da su takvi.

Muškarac rođen u znaku Raka ponekad može biti uporan zavodnik dinamičnih pokreta, ali i tada sanja o pravoj ljubavi, ugodnom domu i porodici.

Foto: Shutterstock

ljubav

Lav

Muškarac u ovom znaku zna kako privući poglede žena, i često je vrlo uspešan u tome - okreću se za njim gde god se pojavi, jer hoda samouvereno, autoritativno i ponosno.

Lavovi često imaju vrlo izražene oči, divnu, pomalo valovitu kosu, jaču telesnu građu i krupne šake. Iz njih izvire otmenost i šarm, ali i nešto dečačko. Bez obzira jesu li luckasti ili sasvim mirni, muškarci rođeni u ovom znaku su uvek dostojanstveni.

Devica

Tu se radi o tipu muškarca koji dugo izgleda mladoliko, oblači se vrlo ležerno i uvek će pre izabrati farmerke od najbolje krojenih odela.

Muškarci rođeni u znaku Device su vrlo šarmantni, a žene ih vole, jer su i stalno nasmejani, duhoviti, ljubazni i vrlo komunikativni. Imaju jako dobro pamćenje i odlični su u uočavanju detalja.

Vaga

Muškarac rođen u znaku Vage je neodoljivo šarmantan, a žene to i te kako uočavaju i vole. Nenametljivi su kada su u društvu, vrlo otmeni, što je nešto urođeno u njima, i veliki su džentlmeni, koji nikada neće ženu ostaviti u nekom problemu.

Paze na izgled, a posebno na frizuru, deluju mladoliko i često imaju svetliji ten. Gotovo uvek ostavljaju utisak urednosti i negovanosti.

Škorpija

Ženama je muškarac rođen u znaku Škorpije kao magnet kojem ne mogu da se odupu. Ima snažno izražen seksepil, jaku ličnost, vrlo zavodnički osmeh i džentlmensko ponašanje.

Ponekad na prvi pogled znaju delovati vrlo mirno, a na licu je teško dokučiti o čemu razmišlja i kakve su mu namere. Međutim, u očima im se vidi da nisu mirni kako se čine, već su kao vulkan koji je spreman eruptirati i pokazati strast potisnutu u sebi. 

Foto: Shutterstock

ljubav

Strelac

Ovde se radi o često krupnom muškarcu koji na prvi pogled zna delovati usporeno, pa čak i lenjo. No, zapravo se često radi o sportskom tipu, koji osvaja svojom duhovitošću i spontanošću, čak i kada nije sklon fizičkim aktivnostima.

Strelac ne voli da bude na jednom mestu, dinamičan je i preferira sportski, ležerniji stil odevanja. Voli putovati i zabavljati se, a često deluje vrlo mladoliko, ne zbog izgleda, već ponašanja.

Jarac

Jarac je pronicljiv tip muškarca, pogled mu je prodoran, a zna delovati suzdržano i hladno - upravo je to ono što žene interesuje. Što se tiče fizičkog izgleda, muškarci rođeni u ovom znaku uglavnom su srednje visine, tamnije kose, a ponekad i svetlije puti, zbog čega dugo zadrže mladoliki izgled.

Nisu skloni nekoj velikoj komunikaciji sa nepoznatim ljudima, ali zato su vrlo brbljivi, opušteni i zabavni u društvu onih koje dobro poznaju.

Vodolija

Ženama je muškarac rođen u ovom znaku vrlo zanimljiv. Neobičan je i šarmantan, a često deluje pomalo rastrzano, ali to ga ne sputava da dobro uoči sve oko sebe.

Zna hodati pogrbljeno i dosta brine o tome šta će da obuče. Vodolije se često povedu za poznatim modnim brendovima ili imaju vlastiti stil po kojem su prepoznatljivi. Obožavaju nauku i umetnost i vrlo su radoznali.

Ribe

Ovaj tip muškarca ima onaj pogled koji govori više od reči, ali u kojem se i mnogo toga skriva. Kosa mu je često neposlušna i razbarušena, ten nežan, crte lica lepe, a pokreti ubrzani.

Ostavlja utisak energične osobe, ali ne na onaj "mačo" način, već osobe koja je uvek spremna pomoći. Ribe često deluju vrlo mladoliko i sklone su doterivanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija