• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

21.12.2023

07:24

Stiže pun Mesec u Raku! 27. decembar je datum koji menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Stiže pun Mesec u Raku! 27. decembar je datum koji menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Podeli vest

Pred kraj godine očekuje nas važan astrološki period, a to je pun Mesec u Raku (27. decembar), koji simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa ali i velike promene za Rakove, Jarčeve, Vage i Ovnove.

Pun Mesec u Raku donosi emotivnu i intuitivnu energiju. Raka karakterišu duboka osećanja, porodična povezanost i brižnost prema drugima. Kada se ova osetljiva energija spoji sa svetlom punog Meseca, često se naglašava potreba za emotivnim ispunjenjem i osećajem sigurnosti.

Ovo je vreme kada se mogu intenzivirati porodične veze i odnosi. Ljudi često osećaju snažnu potrebu da budu kod kuće, da se brinu o bližnjima i da se posvete emocionalnom blagostanju svojih najmilijih. Takođe, ovaj period može doneti naglašenu intuiciju i duboko introspektivan pristup razmišljanju, što može pomoći u razumevanju sopstvenih emotivnih potreba i unutrašnjih osećanja.

Foto: Shutterstock

 

 

Ranjivost

Međutim, s obzirom na Raka kao znak koji je ponekad previše osetljiv, pun Mesec u ovom znaku može doneti i emotivnu ranjivost ili preteranu reaktivnost na okolnosti. Važno je pronaći balans između brige za druge i brige za sebe, kao i pronaći način da se emocionalna osetljivost koristi kao snaga umesto da postane teret.

Ovo je vreme kada se može postići dublje razumevanje sopstvenih potreba i veza s drugima, ali je takođe važno praktikovati samoposvećenost i brigu o sopstvenom emotivnom blagostanju.

Pun Mesec uvek označava kraj jedne životne faze, kako bismo se spremili za sledeću, a snažno će uticati na sve znakove, naročito na Rakove, Vage, Ovnove i Jarčeve.

RAK

Mnogo toga vam se skupilo poslednjih nedelja i zbog toga ćete imati potrebu da donosite odluke u afektu. Bićete ranjivi, ljuti ali i promenljivog mišljenja, pa je nužno neophodno da se presaberetre kako ne biste doneli odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete.

JARAC

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, ovo može da bude "kap koja je prelila čašu". Partner će imati emotivni ispad, a vi nećete znati kako da se nosite sa tim.

VAGA

Pun Mesec donosi vam šok preokret na radnom mestu. Vaša očekivanja neće biti ispunjena, a imaćete utisak da neko blokira vaš napredak u karijeri. 

OVAN

Očekuju vas porodični problemi ili brige oko stana. Jedna osoba iz porodice će vam zadavati glavobolje do kraja godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija