• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2023

10:10

Ljubavni horoskop do 6. januara! Bikovima prilike za kratke afere, Blizancima će se svideti neko sa posla

Freepik.com

Horoskop

Ljubavni horoskop do 6. januara! Bikovima prilike za kratke afere, Blizancima će se svideti neko sa posla

Podeli vest

Prva sedmica u novoj godini pojedinim horoskopskim znacima će biti veoma zanimljiva kada se radi o ljubavi.

OVAN: Naredna nedelja neće biti u znaku ljubavi za Ovnove, što znači da nećete naći ljubav ako ste sami. Ako ste pak u vezi, vaša nervoza i sklonost da komunicirate nestrpljivo i u kratkim rečenicama iritiraće partnera.

BIK: Ulazite u nešto povoljniji period za romansu u kome možete imati barem dve prilike za kratku aferu. Prilike će se stvoriti bez vašeg truda, samo usled srećnih okolnosti, pitanje je samo da li ćete ih iskoristiti.

BLIZANCI: Moguće je da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla, bilo vašeg ili posla osobe koja vam se dopada. Ako ne to, onda će vas privlačiti osobe koje se bave humanim zanimanjima i koje su na usluzi drugima.

RAK: Bićete okrenuti prošlosti i prošlim ljubavima. Možda odlučite da obnovite vezu sa nekim s kim ste nedavno raskinuli vezu. Ako ste sami i bez želje da doživite ljubav, onda se to, nažalost, neće promeniti ove nedelje.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV: Partner će vam biti sidro ove nedelje jer će se mnogo toga dešavati u vašem životu. Mnogo promena i izazova, a vi ne volite iznenađenja i teško podnosite promene. Zbog toga će vam stabilnost vašeg ljubavnog života biti velika uteha.

DEVICA: Imate vrlo nisku sposobnost realnog sagledavanja osobe koju volite. To je možda i zato što se samozavaravate jer imate potrebu da budete neophodni ili barem korisni, pa birate osobu kojoj ćete to biti, ali to nije ljubav i s vremenom postaje opterećujuće.

VAGA: Moguće je poznanstvo sa nekim ko se bavi opasnim zanimanjem ili pak nekim ekstremnim sportom. Privlačiće vas avanturisti, aktivne osobe ili one koje rukuju oružjem. Ako ste već u vezi, naredni period će biti izazovan kao i prethodni.

ŠKORPIJA: U narednom periodu je moguće da sa nekim iz kruga vaših prijatelja pređete granice čisto prijateljskog odnosa. Zbog toga bi mogla nastati konfuzija u vašem ljubavnom životu, jer nećete znati šta da očekujete, a možda i izgubite prijatelja zbog svega.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC: Naredna nedelja će biti uzbudljiva i puna novih kontakata. To je, uostalom, ono što vas najviše i privlači u ovom periodu. Nema šanse da ostvarite stabilan odnos u ovom periodu, ali to vas neće ni naročito interesovati.

JARAC: U ovom periodu je teško bilo kome da izađe na kraj sa vama. S obzirom na vašu trenutnu nesposobnost da bitišete u harmoniji sa drugima, moguće je da će se desiti veća promena u vašem ljubavnom životu.

VODOLIJA: Osoba koja vam se dopada će biti u svom svetu, zbog čega ćete imati problema da privučete njegovu/njenu pažnju, čak i ako ste u vezi, a kamoli ako niste. Ako ste sami, onda je nabolje da sačekate bolje vreme za ljubav.

RIBE: Vaš interes za ljubav će biti više vezan za teoriju nego za praksu. Ovo je vreme za istraživanje vaših ideja o ljubavi, onoga što želite od ljubavi i izabrane osobe, zbog čega nećete biti spremni za akciju, već ćete biti udubljeni u samoanalizu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija