• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2023

08:50

Dnevni horoskop za subotu 30. decembar! Blizancima stiže profit, Lavovi imaju prilike za flert

Freepick

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 30. decembar! Blizancima stiže profit, Lavovi imaju prilike za flert

Podeli vest

Poslednja subota u 2023. godini, donosi mnoštvo zanimljivih stvari za sve horoskopske znake.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Lako poznanstvo i komunikacija sa onima koji vam se dopadaju, ali i nemogućnost uspostavljanja trajne veze. POSAO: Bićete preopterećeni i vrlo zauzeti. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati potragu, promenu i rešavanje kriznih situacija u sferi ljubavi ili novu ljubav. POSAO: Vredni ste i sposobni, zbog čega ćete postići uspeh. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

BLIZANCI

LJUBAV: Očekuje vas dobra sreća u ovoj oblasti, ali više za one koji traže fizički kontakt i uzbuđenja. POSAO: Možete profitirati, ali je bitno da radite nešto što vam pruža mogućnost da se izrazite. ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Razvićete romanitčna osećanja za nekog ko vam je prijatelj ili poznanik/ca. POSAO: Danas ćete biti obuzeti nekim poslom u vezi nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Pozitivne okolnosti će doprineti tome da danas imate više prilika za flert. POSAO: Bićete kreativni i možete ostvariti rezultate u svemu što ima veze sa menadžmentom. ZDRAVLJE: Usporena probava.

DEVICA

LJUBAV: Sigurno ćete komunicirati sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Povoljan period za građenje karijere i samoprezentaciju, pogotovo će biti naglašena vaša elokvencija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dve osobe u isto vreme ili ćete želeti da samo flertujete bez obavezivanja. POSAO: Uspeh u oblastima koje podrazumevaju rad sa ljudima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete očekivati uzbudljive događaje, nova poznanstva i simpatije, ali ne i nešto trajno ili stabilno. POSAO: Danas je dobar dan za marketing i prezentaciju bilo čega na čemu radite. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu privlačnih osoba, ali ovo nije vreme kad biste mogli ostvariti nešto značajno u ovoj sferi. POSAO: Bolji imidž i rast popularnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati zajedničku budućnost sa partnerom. Selidba u zajednički prostor. POSAO: Biće vam prijatno na radnom mestu. Sreća u radu sa ženskim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko predstavlja intelektualni ili spiritualni autoritet. POSAO: Uspešan intelektualni rad i rad za strance. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Razdvojenost ili ljubav sa nekim ko je daleko ili u inostranstvu. POSAO: Moguće je da ćete imati uvećana primanja, finansijski uspeh, kao i promenu uslova rada na poslu.
ZDRAVLJE: Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija