• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.01.2024

08:50

Dnevni horoskop za subotu 6 januar! Bikovi na putovanju pronalaze ljubav, Strelčevi razmišljaju o poslu

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 6 januar! Bikovi na putovanju pronalaze ljubav, Strelčevi razmišljaju o poslu

Podeli vest

Većina horoskopskih znakova će imati miran današnji dan, iako će neki, poput Strelčeva i Škorpija, razmišljati o poslu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Želećete da proslavite praznik na tradicionalan način, a vaš partner će želeti nešto novo i uzbudljivo. POSAO: Praznična pauza će vam prijati, ali donekle ugušiti vaše planove i ambicije. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Ako za praznike odete na putovanje, pronaći ćete ljubav. U svakom slučaju, divno ćete
se provesti. POSAO: Uživaćete u odmoru, pogotovo zbog toga što ste imali napornih nekoliko dana. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje.

BLIZANCI 

LJUBAV: Vizija toga kako treba da provedete praznike će biti indentična onoj koju bude imao vaš partner. Savršeno ćete se složiti. POSAO: Bez događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Bićete inspirisani da svojim bližnjima pripremite divne trenutke, u čemu ćete i vi uživati. POSAO: Posao će vam cvetati ako radite u sferi zabave ili umetnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Oduševljeni ste idejom intimnog kućnog provoda koju Božić podrazumeva, ali partner
će imati druge ideje. POSAO: Možete dobiti ponudu i šansu za ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Pomalo će vas zaobići praznično raspoloženje, ali to ne znači da uopšte nećete slaviti. POSAO: Možda ćete morati da svratite do kancelarije. ZDRAVLJE: Umereno konzumirajte alkohol.

VAGA 

LJUBAV: Obožavate velike žurke, ali za praznike će vam prijati okruženost porodicom i bliskim
ljudima. POSAO: Na kratko će prestati da vas brinu obaveze, osim ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Najviše biste voleli da Božić provedete na nekom dalekom mestu, da putujete. POSAO: Iako ćete imati dobar izgovor za odmor, vaš entuzijazam za rad će vas naterati na akciju. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Slavićete u društvu bliskih i dragih ljudi, uz dobru hranu. POSAO: Čak i kad imate vremena za odmor, razmišljate o poslu, jer su vaše odgovornosti velike. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

JARAC 

LJUBAV: Vi definitivno umete da se zabavljate i da volite, ali možda ćete imati problema da to
pokažete. POSAO: Energija za rad i optimizam će biti veliki, zbog čega vam neće biti teško da radite. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

VODOLIJA 

LJUBAV: Okupićete oko sebe sve vaše omiljene osobe i osećaćete se odlično u tom probranom
društvu. POSAO: Izgleda da vam neće teško pasti da radite za praznike, ako situacija to bude zahtevala. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Trebalo bi da štedite energiju i ostavite ljubavni život za neke druge dane. POSAO: Moriće vas finansijske brige. Bolje da prištedite ovog Božića. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da potražite pomoć lekara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija